Τρεις φορές «έσπασε» το ρεκόρ της η Ιωάννα Ζάκκα στο ύψος (videos)

Τρεις φορές «έσπασε» το ρεκόρ της η Ιωάννα Ζάκκα στο ύψος (videos)

Πολλές ελπίδες για το μέλλον από την Ιωάννα Ζάκκα που έκανε εξαιρετική προσπάθεια στο ύψος των Γυναικών στους Διασυλλογικούς Αγώνες για τον 9ο όμιλο των Αθηνών, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Η Ιωάννα Ζάκκα (ΑΟ Φιλοθέης) κατάφερε να βελτιώσει τρεις φορές το ατομικό της ρεκόρ, με αποκορύφωμα το άλμα στα 1,91 μ., που την φέρνει στην 5η θέση όλων των εποχών στο αγώνισμα στη χώρα μας!

Η αθλήτρια του Γιάννη Κουτσογιαννόπουλου πριν το 1,91μ. πέρασε με την πρώτη το 1,88 μ. και με την δεύτερη το 1,86 μ., επιδόσεις που επίσης ήταν ρεκόρ της, δεδομένο του ότι η καλύτερη επίδοση της στον ανοιχτό πριν την έναρξη του αγώνα ήταν το 1,85 μέτρα.

Αμέσως μετά την εξαιρετική της επίδοση η Ιωάννα Ζάκκα σημείωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να κάνω μια επίδοση, που ήξερα εδώ και καιρό πως μπορώ να πετύχω. Μετά τον αγώνα στο Άργος Ορεστικό ήμουν πολύ λυπημένη, καθώς δεν το πίστευα πως έμεινα στο 1,85 μέτρα. Σήμερα τα πράγματα πήγαν καλά. Βοήθησε και ο συναγωνισμός που με ώθησε να πάω ψηλότερα. Τον τελευταίο χρόνο έπαψα πλέον να πονάω κι αυτό είναι που έχει κάνει την μεγάλη αλλαγή στα αποτελέσματα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό της ομοσπονδίας Διονύση Χίσσα, τον πρόεδρο του συλλόγου μου και γιατρό μου Παναγιώτη Κουλουμεντα, τους φυσιοθεραπευτές Φώτη και Παναγιώτη Στεφανή, τον προπονητή μου Γιάννη Κουτσογιαννόπουλο, το σύλλογο μου, την ομοσπονδία και τον χορηγό μου την Adidas. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα τον πήχη στα 1,94 μ., αφού στην προπόνηση μέχρι τώρα είχα δοκιμάσει στο 1,90 μ. Θεωρώ πως μπορεί να έρθει και το 1,94 μέτρα. Μέχρι τώρα ήμουν αθλήτρια της προπόνησης, νομίζω πως τους τελευταίους μήνες αυτό αλλάζει».

Πολύ καλή παρουσία έκανε και η Τατσιάνα Γκούσιν (ΓΣ Κηφισιάς), που με μόλις πέντε διασκελισμούς ξεπέρασε το 1,86 μ., ενώ είχε καλές προσπάθειες και στο 1,88 μέτρα. "Η χρονιά φέτος επικεντρώνεται στο να φτιάξω το πόδι μου. Παρόλα αυτά σήμερα θα μπορούσα να είχα ανέβει και υψηλότερα", είπε η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου. Τρίτη στο σημερινό αγώνα ήταν η Δέσποινα Μαλταμπε (Αμεινίας Μεσογείων) με 1,74 μέτρα. Το ύψος των γυναικών αναμένεται να είναι από τα πιο συναρπαστικά αγωνίσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Πάτρας.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο με τις προσπάθειες της Ιωάννας Ζάκκα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σε φοβερή ημέρα η @ionzakka πέρασε και το 1,91 μ και πλέον θα δοκιμάσει στο 1,94 μ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr) στις



Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved