Βλάχος: «Το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό»

Βλάχος: «Το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό»

Απόλυτα συγκεντρωμένος στον σημερινό (21:30) προημιτελικό με την Μπρέσια είναι ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Θοδωρής Βλάχος, στην επίσημη συνέντευξη Τύπου ενόψει του final-8 του Champions League υδατοσφαίρισης, στο Ανόβερο.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης χαρακτήρισε τον προημιτελικό ως το σημαντικότερο παιχνίδι του μίνι τουρνουά, ενώ χαρακτήρισε μεγάλο, δυνατό και έμπειρο αντίπαλο τη δευτεραθλήτρια Ιταλίας, που θα είναι το πρώτο εμπόδιο στο δρόμο των «ερυθρολεύκων» για την υπεράσπιση του περσινού τους τίτλου.

«Είμαι περήφανος για την ομάδα και το κλαμπ που προκριθήκαμε για ακόμη μία χρονιά στο final-8. Η φετινή διοργάνωση είναι διαφορετική από την περσινή που κατακτήσαμε το τρόπαιο. Δεν είναι εύκολο. Ο τρόπος που ξεκινήσαμε δεν ήταν αυτός που θέλαμε, γιατί είχαμε πολλά προβλήματα με τις συνθήκες της προετοιμασίας και τα κολυμβητήρια. Όλα αυτά όμως μας έκαναν πιο δυνατούς και στο τέλος ήμασταν στην κατάσταση που θέλαμε και παίξαμε όπως θέλουμε να παίζουμε», τόνισε ο Βλάχος και συμπλήρωσε, αναφερόμενος στο αυριανό (6/6) παιχνίδι: «Το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό. Αυτό που σου δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσεις για τα μετάλλια. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Η Μπρέσια είναι ένας μεγάλος αντίπαλος. Δυνατή ομάδα, με εμπειρία. Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε όλα καλά και θα προχωρήσουμε στον επόμενο αγώνα».

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δερβίσης, ο οποίος δήλωσε: «Παίξαμε πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια του Champions League. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, τη Μπρέσια, που όλη τη χρονιά είναι καλή. Πέρσι κερδίσαμε το Champions League. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και έτσι πρέπει να παίξουμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και σκεφτόμαστε μόνο αυτό».

Ο προπονητής της Μπρέσια, Αλεσάντρο Μπόβο, στάθηκε από την πλευρά του στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει καταφέρει στις προηγούμενες συμμετοχές της να ξεπεράσει τον «σκόπελο» του προημιτελικού. «Έχουμε παίξει τέσσερις φορές σε αυτό το τουρνουά και ποτέ δεν καταφέραμε να νικήσουμε την πρώτη ημέρα. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω αυτή την παράδοση», υπογράμμισε ο Ιταλός τεχνικός.

Εφόσον ξεπεράσει νικηφόρα το αυριανό εμπόδιο, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει πιθανότατα στον ημιτελικό της Παρασκευής (7/6, 20:00) την Προ Ρέκο, που δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στο Ανόβερο. Οι πρωταθλητές Ιταλίας φέρουν -και φέτος- τον τίτλο του θεωρητικού φαβορί, αλλά όπως τόνισε ο θρυλικός Ράτκο Ρούντιτς, «... όλοι πιστεύουν ότι είμαστε οι καλύτεροι, αλλά το παρελθόν δεν εγγυάται τίποτα. Εμείς πρέπει να αποδεικνύουμε την ποιότητά μας ξανά και ξανά».

 

 

 

 

 

 

 



Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved