Το ελληνικό βόλεϊ στο πλευρό της οικογένειας Ανδρεόπουλου

Το ελληνικό βόλεϊ στο πλευρό της οικογένειας Ανδρεόπουλου

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από φορείς και ομάδες για τον θάνατο της συζύγου του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, Νικολέτας Αρβανίτη.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια Ανδρεόπουλου μετά τον θάνατο της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του προπονητή της εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού, Δημήτρη, και μητέρας του διεθνούς αθλητή των «πράσινων», Χαράλαμπου. Όλοι οι φορείς του ελληνικού βόλεϊ αλλά και τα περισσότερα σωματεία, έχουν εκδώσει σχετικές συλλυπητήριες ανακοινώσεις…

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

«Ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του Ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του διεθνή ακραίου Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

H εξώδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη 15 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι , στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στον Κορυδαλλό.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει».

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

«Ο πρόεδρος και του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Δημήτρη και του Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου για την απώλεια της συζύγου και μητέρας Λίνας που «έφυγε» σήμερα από τη ζωή.

Ευχόμαστε στον προπονητή της Εθνικής Ανδρών και του Παναθηναϊκού αλλά και στον διεθνή αθλητή του Παναθηναϊκού να έχουν δύναμη και κουράγιο και να τιμούν για πάντα τη μνήμη της».

Η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΔΑ:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια της συζύγου του Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής ομάδας Ανδρών Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Καλό κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους της.

                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                             

            ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ                                                                   ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ»

Η ανακοίνωση των παικτών της Εθνικής ομάδας:

«Τα μέλη της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών μετά την απώλεια της Λίνας Αρβανίτη προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση: «Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον προπονητή μας Δημήτρη Ανδρεόπουλο και στον συμπαίκτη μας Χαράλαμπο, για την απώλεια της συζύγου και μητέρας Λίνας Αρβανίτη. Ευχόμαστε καλή δύναμη και να την θυμάστε πάντα».

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού ΣΦΠ:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π, εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στον ομοσπονδιακό τεχνικό και προπονητή του Παναθηναϊκού Α.Ο., Δημήτρη Ανδρεόπουλο για την απώλεια της συζύγου του».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για το χαμό της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του τεχνικού της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Ανδρεόπουλου, και μητέρας του αθλητή του “τριφυλλιού”, Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου».

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στην οικογένεια του Ομοσπονδιακού τεχνικού και προπονητή του Παναθηναϊκού, κ. Δημήτρη Ανδρεόπουλου, για την απώλεια της συζύγου».

Η ανακοίνωση του Παμβοχαϊκού:

«Η οικογένεια του Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλεια της Νικολέτας Αρβανίτη σύζυγό του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Ελλάδος και προπονητή του Παναθηναϊκού Δημήτρη Ανδρεόπουλο και μητέρα του διεθνή αθλητή και παίκτη του Παναθηναϊκού Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΠΕ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαιρισης εκφράζει τα θερμα του συλληπητηρια στον Ομοσπονδιακό Προπονητή της Εθνικης Ανδρών ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟ και τον υιο του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ για την απώλεια της αγαπητης ΛΙΝΑΣ συζύγου και μητέρας αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ

«Σύσσωμος ο ΠΑΣΑΠ εκφράζει την οδύνη του για τον χαμό της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του ομοσπονδιακού προπονητή, Δημήτρη Ανδρεόπουλου, και μητέρα του αθλητή, Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου. Θερμά συλλυπητήρια».

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς

«Η οικογένεια του ΑΟΠ Κηφισιάς εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το χαμό της συζύγου του προπονητή της Εθνικής μας ομάδας και του Παναθηναϊκού Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του αθλητή του Παναθηναϊκού Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου».



Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved