Δ. Γιαννακόπουλος: «Κοινή στέγη σε όλα τα αθλήματα»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Κοινή στέγη σε όλα τα αθλήματα»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφού ψήφισε στις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μίλησε για το μέλλον του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας.

Μάλιστα αναφέρθηκε και σε θέματα που αφορούν το μέλλον των «πράσινων», ενώ αναφέρθηκε στις κινήσεις του για το μέλλον του Ερασιτέχνη, αλλά και στο τμήμα μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού»:

«Να βοηθήσουν ο επώνυμος και ο ανώνυμος κόσμος του Παναθηναϊκού και να ξαναγίνουμε πρωταγωνιστές. Τα σχέδια τα ανέφερα και νωρίτερα στην ομιλία. Ο πρώτος χρόνος είναι  να οργανωθούμε σε επαγγελματικό επίπεδο όπως η ΚΑΕ, να εξορθολογήσουμε τα χρέη όπως είπα το πρώτο πράγμα που θα κάνω τη Δευτέρα το πρωί είναι να πάω να πληρώσω τα χρέη πως το δημόσιο και στη συνέχεια να μπω σε περίοδο διαπραγμάτευσης με όλους τους ανθρώπους στους οποίους υπάρχουν οφειλές θέλω να πιστεύω ότι και αυτό θα κλείσει σύντομα και τον δεύτερο χρόνο θα μπορούμε να ανταγωνιστούμε και να χτυπήσουμε τίτλους». 

Για το Athens Alive: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει κοινή στέγη όλα τα αθλήματα. Έχει αποδειχθεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και εκτός αυτής ότι δεν υπάρχει το μοντέλο του ενός, να συντηρεί όλα τα αθλήματα και να πηγαίνουν καλά. Μόνο κάποιοι Σαουδάραβες, οι οποίοι κάνουν βρώμικες δουλειές και βγάζουν λεφτά με μη νόμιμους τρόπους. Κάτι τέτοιο στον Παναθηναϊκό δεν υφίσταται. Αρά θα πρέπει να υπάρχει μια κοινή στέγη για όλα τα αθλήματα και να είναι η Παναθηναϊκή στέγη αυτή. Αυτό θα κάνει το σύλλογο αυτοχρηματοδοτούμενο για να μην έχει ανάγκη κανένα πρόσωπο. Το όνειρο είναι ένας ενιαίος Παναθηναϊκός και αν γινόταν κάτω από μια διοίκηση. Αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες».

Για τις επαφές με τον Τσίπρα: «Διάφορες συναντήσεις έγιναν και γίνονται δεν πρέπει να βγαίνουν στην δημοσιότητα όταν υπάρχει κάτι σημαντικό θα σας γίνει γνωστό».

Για τον συντελεστή δόμησης: «Έχουμε ξεκινήσει όλες τις επαφές προκειμένου να δει η Κυβέρνηση μέχρι που μπορεί να φτάσει ο συντελεστής δόμησης. Πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας».

Για τη νίκη στο μπάσκετ και το ματς της Κυριακής: «Θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι και σαν μονάδες αλλά και σαν ομάδα Χθες είχαμε το μυαλό μέσα στο κεφάλι μας και την ψυχική δύναμη μπήκαμε κερδίσαμε αν και στο τέλος καρδιοχτυπήσαμε αλλά παίξαμε καλά, κερδίσαμε και πιστεύω ότι σε κάθε επόμενο αγώνα θα παίζουμε καλύτερα».

Για τα χρέη του Ερασιτέχνη: «Αυτό είναι ένα ερωτηματικό. Η αρχική εκτίμηση είναι ότι είναι στα 3-3,5 εκατομμύρια ευρώ».

Πηγή: Leoforos.gr



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved