Βλάχος: «Νίκη στη Ρουμανία για να διατηρήσουμε το προβάδισμα»
Στην αναγκαιότητα κατάκτησης της νίκης απέναντι στη Ρουμανία εστίασε ο Θοδωρής Βλάχος, σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης για τα προκριματικά του World League, που θα γίνει την Τρίτη στο Βουκουρέστι.
Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο ομοσπονδιακός προπονητής υπογράμμισε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πρέπει να διατηρήσει το προβάδισμα έναντι της Ουγγαρίας και να πάει την τελευταία αγωνιστική στην έδρα των Μαγυάρων για να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.
«Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να διατηρήσουμε το προβάδισμά μας απέναντι στην Ουγγαρία και όλα να κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Ο αγώνας θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς οι Ρουμάνοι είναι ένας πολύ αξιόμαχος αντίπαλος και ιδιαίτερα στην έδρα τους παρουσιάζονται πολύ διαφορετικοί. Εμείς ξέρουμε τις δυσκολίες του ματς και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτές», επισήμανε ο Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος πάντως θα κάνει και κάποιες δοκιμές, αφήνοντας εκτός 13άδας τον πρώτο σκόρερ της εθνικής, Γιάννη Φουντούλη, και τον πιο έμπειρο αμυντικό της, τον Βαγγέλη Δελακά. «Έγιναν δύο αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσω κάποια πράγματα που έχω στο μυαλό μου», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή τρίτο φουνταριστό (τον Μανώλη Σολανάκη), καθώς και τον Δημήτρη Τίγκα.