Α1 Χάντμπολ Ανδρών: Συνέχεια σε πλέι οφ και πλέι άουτ

Α1 Χάντμπολ Ανδρών: Συνέχεια σε πλέι οφ και πλέι άουτ

Πέντε ζευγάρια για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ παίζουν την Τετάρτη (15/4) για την πρόκριση στα ημιτελικά και την παραμονή στην Α1 Χάντμπολ Ανδρών.

Πλέι οφ μέρος δεύτερο στην Α Ανδρών, αφού αύριο διεξάγονται οι δεύτεροι αγώνες της προημιτελικής σειράς με την πρόκριση να κρίνεται στις δύο νίκες.

Τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια θα γίνουν σε Λουτράκι και Νέα Ιωνία, αφού οι φιλοξενούμενοι που είχαν το πλεονέκτημα έδρας το έχασαν και οι γηπεδούχοι θέλουν να ολοκληρώσουν τις εκπλήξεις με την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο Ποσειδώνας μετά το μεγάλο «διπλό» στη Βέροια αντιμετωπίζει τον Φίλιππο με άλλον αέρα. Η ομάδα της Ημαθίας είχε επικρατήσει μέσα στο Λουτράκι, στο ματς του δεύτερου γύρου και με οδηγό εκείνο το παιχνίδι οι Βεροιώτες θέλουν να φέρουν την σειρά στα ίσια, όπως δήλωσε και ο προπονητής Χρήστος Τζουβάρας: «Τα πλέι οφ είναι σαν παιχνίδια Κυπέλλου. Όποιος βρεθεί σε καλή ημέρα θα κερδίσει. Σύμφωνα με αυτά που είδαμε στο πρώτο ματς πρέπει να βελτιώσουμε την επίθεση μας και να είμαστε πιο ενεργητικοί στην άμυνα μας. Πλεονέκτημα έχει ο Ποσειδώνας, αφού παίζει στην έδρα του, όμως εμείς πάμε για την νίκη, ώστε να στείλουμε την σειρά σε τρίτο ματς στην έδρας και να διεκδικήσουμε στη Βέροια την πρόκριση».

Στο κλειστό της Νέας Ιωνίας . Ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ έχοντας το υπέρ του 1-0 έχει την ψυχολογία κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία ωστόσο θα παραταχθεί μετά από πολύ καιρό πλήρης, αφού επιστρέφουν και είναι 100% καλά Μπαλάς και Χ. Παπαδόπουλος. Η «Ένωση» είναι πιο έμπειρη και έχει δείξει πως λειτουργεί καλύτερα με την... πλάτη στον τοίχο. «Είναι μονόδρομος η νίκη για εμάς. Είμαστε αισιόδοξοι και θεωρώ σε καλό δρόμο αγωνιστικά. Θεωρώ στο ζευγάρι έχουμε τον πρώτο λόγο, αλλά και ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ είναι μια καλή ομάδα και το έχει δείξει όλη τη σεζόν. Όμως στην δική μας καλή ημέρα έχουμε τον πρώτο λόγο», σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης.

Στα άλλα δύο ζευγάρια των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ και ο Διομήδης φιλοξενούνται στην Αθήνα από Αναγέννηση Βύρωνα και Δούκα αντίστοιχα, έχοντας προβάδισμα μιας νίκης από τα πρώτα ματς και τον τίτλο των φαβορί.

Ο «δικέφαλος» φέτος δείχνει ικανός να «χτυπήσει» τον τίτλο, έχοντας ήδη κατακτήσει και το Κύπελλο και απέναντι στην Αναγέννηση Βύρωνα έχει δείξει σοβαρό πρόσωπο σε όλες τις μεταξύ τους αναμετρήσεις, έχοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια τη φετινή σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν τον Τσεσμετζίδη που χτύπησε την περασμένη εβδομάδα στο Εφηβικό πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά στο ζευγάρι Δούκας- Διομήδης οι γηπεδούχοι θέλουν να στείλουν την σειρά ξανά στο Άργος, έχοντας ως «όπλο» την καλή ψυχολογία, αφού αρκετοί παίκτες της πρώτης ομάδας, στέφθηκαν με την εφηβική πρωταθλητές Ελλάδος την Μ. Πέμπτη.

Στο ματς των πλέι άουτ ο ΓΑΣ Κιλκίς υποδέχεται τη ΧΑΝΘ και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να διαπηδήσει σε τρίτο ματς την παραμονή του στην κατηγορία. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει το 1-0 και θα παίξει με λιγότερο άγχος, γνωρίζοντας πως έχει δύο ευκαιρίες για να καταφέρει να κρατηθεί στην Α1 Ανδρών.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Τετάρτη 15/4/2015
Α1 Ανδρών (2η αγωνιστική πλέι οφ)
Βύρωνα 18:00, Αναγέννηση Βύρωνα- ΠΑΟΚ (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Κυριακούλιας)
Λουτρακίου 18:00, Ποσειδώνας Λουτρακίου- Φίλιππος Βέροιας (Τσάκωνας- Τσάμος, Νικολίτσας)
Δαϊς 18:30, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Ανταλής- Τόλιος, Κορρές)
Νέας Ιωνίας 18:45, ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ- ΑΕΚ (Βήτας- Σκλαβενίτης, Μπεμπέτσος)
ΔΑΚ Κιλκίς 19:00, ΓΑΣ Κιλκίς- ΧΑΝΘ (Πατιός- Τσιάνας, Αγγελίδης)

Β΄ Ανδρών (6η αγωνιστική)
Μυτιλήνης 19:00, Γέρας Παπάδου- Αίαντας (Καπέλη- Κουτσομύτη)



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved