NHL: Προθεσμία με κινήσεις των Κανάντιενς

NHL: Προθεσμία με κινήσεις των Κανάντιενς

Τους Brian Flynn, Jeff Petry και Torrey Mitchell απέκτησαν οι Μόντρεαλ Κανάντιενς στη σημερινή προθεσμία του NHL για ανταλλαγές.

Για τον Flynn έδωσαν μία επιλογή ντραφτ πέμτου γύρου του 2016 στους Μπάφαλο Σέιμπερς, που αποζημιώθηκαν με μία επιλογή έβδομου γύρου του 2017 και τον Joonas Nattinen για τον Mitchell, ενώ για τον Petry οι «χαμπς» παραχώρησαν μία επιλογή ντραφτ δεύτερου γύρου και άλλη μία πέμπτου του 2015 στους Έντμοντον Όιλερς. Ακόμα, οι Σέιμπερς έδωσαν τον Michal Neuvirth στους Νιου Γιορκ Άιλαντερς αντί του Chad Johnson και μίας επιλογής τρίτου γύρου του 2016, ενώ οι «νησιώτες» εξασφάλισαν επίσης τον Tyler Kennedy από τους Σαν Χοσέ Σαρκς αντί μίας επιλογής. Οι Άιλαντερς πήραν και τον Dustin Jeffrey από τους Βανκούβερ Κανάκς, που αποζημιώθηκαν με τον Cory Conacher.

Στους Νεοϋορκέζους μεταφέρθηκε επίσης ο Mark Louis από τους Αριζόνα Κογιότες, που πήραν τον David Leggio. Με τη σειρά τους, οι «καρχαρίες» απέκτησαν τον Karl Stollery από τους Κολοράντο Άβαλανς αντί του Freddie Hamilton, ενώ συνέχισαν εξασφαλίζοντας τον Ben Smith και μία επιλογή ντραφτ έβδομου γύρου από τους Σικάγο Μπλάκχοκς, που αποζημιώθηκαν με τον Andrew Desjardins! Μέσα σε όλα, οι Κανάκς παραχώρησαν μία επιλογή ντραφτ δεύτερου γύρου στους Κάλγκαρι Φλέιμς για τον Sven Baertschi, ενώ οι «λύκοι» πήραν τον Maxim Letunov από τους Σέιντ Λούις Μπλους αντί του Zbynek Michalek και μία επιλογή ντραφτ. Ακόμα, οι Άβαλανς έδωσαν τον Michael Sgarbossa στους Άναχαϊμ Ντακς για τον Mat Clark.

Σε άλλη ανταλλαγή, οι Μπλους πήραν τον Robert Bortuzzo και μία επιλογή έβδομου γύρου του 2016 από τους Πίτσμπουργκ Πένγκουινς αντί του Ian Cole, ενώ οι «πάπιες» εξασφάλισαν παράλληλα τους Rene Bourque και William Karlsson μαζί με επιλογή δεύτερου γύρου του 2015 από τους Κολόμπους Μπλου Τζάκετς, που αποζημιώθηκαν με τον James Wisniewski και επιλογή τρίτου γύρου του 2015. Οι Ντακς πήραν και τον Simon Depres από τους Πένγκουινς αντί για τον Ben Lovejoy, ενώ απέκτησαν τον Korbinian Holzer από τους Λιφς αντί του Eric Brewer και μίας επιλογής έκτου γύρου του 2016.

Με τη σειρά τους, οι Μπλους εξασφάλισαν τον Olli Jokinen παραχωρώντας τον Joakim Lindstrom και επιλογή έκτου γύρου του 2016 στους Τορόντο Μέιπλ Λιφς. Οι Μπλου Τζάκετς πήραν τον Justin Falk και επιλογή ντραφτ πέμπτου γύρου από τους Μινεσότα Ουάιλντ αντί για τον Jordan Leopold, ενώ οι Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ απέκτησαν τον Braydon Coburn από τους Φιλαδέλφεια Φλάιερς αντί του Radko Gudas, μία επιλογή πρώτου γύρου και μία τρίτου του 2015! Παράλληλα οι «μπολτς» απέκτησαν επιλογή δεύτερου γύρου του 2015 και του 2016 από τους Μπόστον Μπρούινς, που αποζημιώθηκαν με τον Brett Connolly.

Οι εκπρόσωποι της Μασαχουσέτης συνέχισαν εξασφαλίζοντας τους Max Talbot και Paul Carey των Άβαλανς, που πήραν τον Jordan Caron και μία επιλογή έκτου γύρου του 2016. Οι Μπρούινς έδωσαν και τον Jared Knight στους Ουάιλντ για τον Zach Phillips, ενώ οι Ουάιλντ έδωσαν μία επιλογή ντραφτ δεύτερου γύρου στους Σέιμπερς για τον Chris Stewart και οι Ντιτρόιτ Ρέντ Ουίνγκς έδωσαν μία επιλογή τρίτου γύρου του 2016 στους Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς για τον Marek Zidlicky. Πέρα από τις ανταλλαγές, ο Cam Atkinson αποδέχθηκε τριετή επέκταση συμβολαίου με τους Μπλου Τζάκετς αντί 10,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τετραετή επέκταση 18 εκατομμυρίων απέσπασε ο Mats Zucarello από τους Νιου Γιορκ Ρέιντζερς, ενώ ο Pierre-Edouard Bellemare υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Φλάιερς. Ακόμα, ο Devan Dubnyk των Ουάιλντ αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του περασμένου μήνα, ενώ ο Carey Price των Κανάντιενς και ο Alex Ovechkin των Ουάσινγκτον Κάπιτολς συμπλήρωσαν την πρώτη τριάδα. Την αντίστοιχη τριάδα της περασμένης εβδομάδας συνέθεσαν ο Andrew Hammond των Ότουα Σένατορς, ο P.K. Subban των «χαμπς» και ο Evgeni Malkin των Πένγκουινς, ενώ ο Anders Lee των Άιλαντερς αναδείχθηκε κορυφαίος rookie του Φεβρουαρίου. Τέλος, οι Φλέιμς ανακοίνωσαν πως ο Mark Giordano θα χάσει την υπόλοιπη χρονιά λόγω εγχείρησης.

Παρακάτω το σημερινό πρόγραμμα:
02.00: Νιου Γιορκ Ρέιντζερς – Νάσβιλ Πρέντατορς
03.30: Σικάγο Μπλάκχοκς – Καρολάινα Χαρικέινς
05.00: Σαν Χοσέ Σαρκς – Μόντρεαλ Κανάντιενς



Πανσερραϊκός: Ανανέωσε ο Πασχάλης Στάικος
Πανσερραϊκός: Ανανέωσε ο Πασχάλης Στάικος
Ο Ολυμπιονίκης της πάλης Στίβεσον υπογράφει στο NFL
Ο Ολυμπιονίκης της πάλης Στίβεσον υπογράφει στο NFL
Champions League: Η απονομή του 15ου στην Ρεάλ - Έτσι «σκότωσε» τη Ντόρτμουντ (videos)
Champions League: Η απονομή του 15ου στην Ρεάλ - Έτσι «σκότωσε» τη Ντόρτμουντ (videos)
Champions League:Το 15ο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, το 5ο του Αντσελότι!
Champions League:Το 15ο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, το 5ο του Αντσελότι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved