ΑΕΚ – Φίλιππος Βέροιας 27-25 (photos)

ΑΕΚ – Φίλιππος Βέροιας 27-25 (photos)

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η ΑΕΚ η οποία πήρε σπουδαία νίκη με 27-25 επί του Φίλιππου Βέροιας.

Μπορεί η ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ να ταλανίζεται από αρκετά οικονομικά προβλήματα, ωστόσο οι παίκτες του συλλόγου δίνουν ό,τι έχουν για το καλό της ομάδας και αυτό φάνηκε από τη μεγαλειώδη πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του ήταν ντέρμπι με το προβάδισμα να αλλάζει συνεχόμενα χέρια. Ο Φίλιππος Βέροιας έδειχνε να έχει τον πρώτο λόγο όταν λίγο πριν το τέλος είχε προβάδισμα με ένα γκολ.

Στο τελευταίο λεπτό, οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες στο 25-25 και κάπου εκεί ήρθε το ξέσπασμα της ΑΕΚ η οποία με γκολ των Μπακαούκα και Τσαούση πήρε τη σπουδαία νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

ΑΕΚ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 27-25
Τα πεντάλεπτα: 1-1, 2-5, 3-5, 7-6, 10-7, 13-10 (ημχ.), 15-11, 16-16, 18-19, 20-21, 22-22, 27-25
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Μπακαούκας 8, Γεωργιάδης 3, Δημοσθένους 2, Μπάλας 1, Τσαούσης 5, Κατσίκης 4, Παπαδόπουλος Χ. 4, Τσιλιμπάρης, Φίλιππας, Κολιούλης, Ξηρός, Νικολαϊδης, Παπαδόπουλος Γ.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Χρήστος Τζουβάρας): Κωστακίδης 6, Βραζάλιτσα 3, Αρβανιτίδης, Μιχαηλίδης, Ζλατάνος, Δομπρής 2, Μπαντής 7, Ψωμιάδης, Σανίκης 3, Δραγκόλας, Δεληγιάννης 2, Κορωνάς, Παπαδόπουλος.
Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, δίλεπτα: 4-5, πέναλτι: 4/4-4/5.



Πέθανε ο θρυλικός οπαδός της Ισπανίας, Μανόλο
Πέθανε ο θρυλικός οπαδός της Ισπανίας, Μανόλο
Παναθηναϊκός: Προβλήματα με Τζούριτσιτς και Μαξίμοβιτς πριν την ΑΕΚ
Παναθηναϊκός: Προβλήματα με Τζούριτσιτς και Μαξίμοβιτς πριν την ΑΕΚ
Γιούρτσεβεν: «Μην τους δώσουμε δικαιώματα, να τελειώσουμε εδώ την πρόκριση»
Γιούρτσεβεν: «Μην τους δώσουμε δικαιώματα, να τελειώσουμε εδώ την πρόκριση»
Αταμάν: «Τίποτα δεδομένο, είναι μόνο 2-1»
Αταμάν: «Τίποτα δεδομένο, είναι μόνο 2-1»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved