Raw: Επέστρεψε ο Vince McMahon (photos+videos)

Raw: Επέστρεψε ο Vince McMahon (photos+videos)

Το τρίωρο Raw περιείχε… μπόνους με αλλαγή τίτλου και εμφάνιση του Vince McMahon, o οποίος έθεσε απειλητικό stipulation στο main event του Survivor Series.

Συγκεκριμένα, ο «Chairman» ανακοίνωσε πως σε περίπτωση ήττας της Team Authority από την Team Cena στο 5 vs 5 Elimination Tag Team Match του επερχόμενου ppv του WWE θα εξαλειφθούν οι διοικητικές εξουσίες των Stephanie McMahon και Triple H, που φάνηκαν ιδιαίτερα αγχωμένοι στο υπόλοιπο σόου λόγω των διαμορφωμένων δεδομένων. Παρέα κατέστρωσαν τη στρατηγική τους, ενώ έθεσαν τους Seth Rollins και Kane στη βάση της πεντάδας τους, καθώς εξόντωσαν και έδιωξαν τον Randy Orton από τους Authority. Άλλωστε, στο main event του Raw o «Viper» αντιμετώπισε τον Rollins, που διατηρεί τη «χρυσή» βαλίτσα, αλλά στην προκειμένη κλήθηκε να διαλύσει τον «Apex Predator» με τη βοήθεια των υπόλοιπων μελών της φατρίας.

Στο μεταξύ, ο «Mr. Money in the Bank» κέρδισε και τον Intercontinental Champion, Dolph Ziggler, με DQ, που προκάλεσε ο Orton και δεν του επέτρεψε να πάρει τη ζώνη του «Showoff». Πάντως, ο Ziggler πρόλαβε να απορρίψει προσφορά των Authority προτιμώντας ένταξη στην ομάδα του John Cena, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο αποψινό Raw. Ο HHH και οι συνεργάτες του «κυνήγησαν» και τον Rusev, ο οποίος επικράτησε του Zack Ryder και με το πέρας του Raw κατέκτησε το US Championship κερδίζοντας τον Sheamus με «Accolade» σε ματς που προβλήθηκε στο WWE Network. Μάλιστα, ο «Great White» έχασε και από τον Tyson Kidd στην… κανονική διάρκεια του σόου, καθώς ο Καναδός Superstar «χρησιμοποίησε» εκ νέου τη Natalya, ώστε να εξασφαλίσει το countout.

Πριν από την έναρξη του δευτεριάτικου σόου, κοινοποιήθηκε πως θα μείνει έξω για έξι με οκτώ εβδομάδες ο Bo Dallas λόγω τραυματισμού στο αριστερό πόδι, που πιθανότατα αποκόμισε στο ματς με τον Sheamus, στο προηγούμενο Main Event. Ακόμα, ο Big Show επικράτησε μεν του Mark Henry με DQ, αλλά χρεώθηκε το θετικό αποτέλεσμα λόγω «World’s Strongest Slam» στα σκαλοπάτια εισόδου στο ρινγκ. Από την πλευρά του, ο Dean Ambrose ξανακέρδισε τον Cesaro ξεπερνώντας τη σκοτεινή παρουσία του Bray Wyatt, ο οποίος προσπάθησε να του αποσπάσει την προσοχή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Μέσα σε όλα, προωθήθηκε νέος χαρακτήρας για τους Erick Rowan και Xavier Woods μέσω συνέντευξης και βίντεο, αντίστοιχα.

Ακόμα, ο Ryback, ο οποίος επέστρεψε στα ρινγκ από το προηγούμενο Raw, επιβλήθηκε του Titus O’ Neil, για να συνεχίσει την καταστροφική επάνοδό του στο κορυφαίο promotion pro-wrestling. Σε άλλα ματς, ο Fernando κατέβαλε τον Stardust, ο οποίος ενοχλήθηκε από τους Miz και Damien Sandow, ενώ ο «Awesome» πήρε νίκη εναντίον του Jimmy Uso χωρίς τον σωσία του στο πλευρό του, πριν ανακοινωθεί πως στο επόμενο SmackDown οι Usos θα αντιμετωπίσουν τους Tag Team Champions, Goldust και Stardust, σε Steel Cage Title Match. Τέλος, η Nikki Bella επικράτησε της Emma, ενώ υποχρέωσε τη δίδυμη και δούλα της, Brie, να σφαλιαρίσει την Diva’s Champion, AJ, η οποία παρακολούθησε το ματς της διεκδικήτριας του τίτλου της από το τραπέζι των σχολιαστών.

Δείτε highlights στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE.

Και ολόκληρο το σόου.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
Ο Dean Ambrose κέρδισε τον Cesaro.
O Miz κέρδισε τον Jimmy Uso.
O Tyson Kidd κέρδισε τον Sheamus με countout.
O Seth Rollins κέρδισε τον Dolph Ziggler με DQ.
O Ryback κέρδισε τον Titus O’ Neil.
O Big Show κέρδισε τον Mark Henry με DQ.
Η Nikki Bella κέρδισε την Emma.
O Rusev κέρδισε τον Zack Ryder.
O Fernando κέρδισε τον Stardust.
O Seth Rollins κέρδισε τον Randy Orton.
O Rusev κέρδισε τον Sheamus.

Και το μέχρι στιγμής πρόγραμμα του Survivor Series:
Traditional Survivor Series Elimination Match
Team Cena (John Cena, Dolph Ziggler και τρεις ακόμα) vs Team Authority (Seth Rollins, Kane και τρεις ακόμα)

Φώτο: WWE.com

Raw: Επέστρεψε ο Vince McMahon (photos+videos)



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved