Παναθηναϊκός: Στην τελική φάση οι Παίδες

Παναθηναϊκός: Στην τελική φάση οι Παίδες

Η παιδική ομάδα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού προκρίθηκε στην τελική φάση του πρωταθλήματος μετά από πολλά χρόνια κάνοντας το 4 στα 5.

Όπως ενημερώνει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός μέσα από την ιστοσελίδα του:

«Αθλητές και προπονητής από την αρχή της σεζόν φάνηκαν αποφασισμένοι να αποδείξουν σε όλους, και κυρίως στους εαυτούς τους, οτι αξίζουν να βρίσκονται μέσα στις πιο δυνατές ομάδες της Ελλάδας και το κατάφεραν τις προηγούμενες ημέρες με τις εκπληκτικές εμφανίσεις και τη μαχητικότητά τους. Η ήττα στον πρώτο αγώνα από τον Κ.Ο.Π.Ιλισίων δεν αγχωσε την ομάδα που κατάφερε να επιβληθεί στη συνέχεια απέναντι σε όλες τις ομάδες του ομίλου τερματίζοντας έτσι στη δευτερη θέση. Με την επιτυχία αυτή, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια βλέπουμε την ομάδα παίδων, μετά την ομάδα ανδρών,νέων ανδρών και εφήβων, να προκρίνεται στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους,αθλητές, προπονητές και γονείς που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ομάδας μας:

Κ.Ο.Π.Ι - Παναθηναϊκός Α.Ο. 9-3
Νηρ.Χαλανδρίου - Παναθηναϊκός Α.Ο. 5-9
Παναθηναϊκος Α.Ο. - Α.Ο.Πετρούπολης 12-6
Γ.Σ. Ηλιούπολης - Παναθηναϊκός Α.Ο. 8-9
Παναθηναϊκός Α.Ο. - Νηρ.Γέρακα 11-5

«Πήγαμε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά»

Ο προπονητής της ομάδας Παίδων του Παναθηναϊκού, Νάσος Ηρειώτης δήλωσε μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στην τελική φάση του πρωταθλήματος: «Η αλήθεια είναι πως πήγαμε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Διαψεύσαμε όσους είχαν αμφισβητίσει τις δυνατότητες μας και δικαιωθήκαμε για την επιμονή μας και την πίστη μας. Ξέραμε καλα ποιοί είμαστε και τι μπορούμε να πετύχουμε αν πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και μείνουμε συγκεντρωμένοι. Στην ηλικία αυτή η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο και ήταν από τα κομμάτια που έδωσα μεγάλη σημασία. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και οι επιτυχίες των υπόλοιπων τμημάτων δε μας αφήνουν ανεπηρέαστους, ίσα ίσα που αποτελούν παραδέιγματα για εμάς όπως η ομάδα ποδοσφαίρου που σε ολόκληρη τη χρονιά απέδειξε οτι οι ομάδες φτιάχνονται με ψυχή,όχι με λεφτά. Η ψυχή παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στους αγώνες, αυτό προσπάθησα να περάσω στη νοοτροπία των παιδιών και το κατάφερα. Μπορεί να πρόκειται για μικρά παιδιά αλλά το πείσμα τους και η αποφασιστικότητα τους ήταν σα να έπαιζαν άντρες. Δεν παράτησαν κανένα παιχνίδι, ήταν μαχητικοί και ψύχραιμοι σε αγώνες που το σκορ ήταν πολύ κοντά και εφάρμοσαν ότι είχαμε δουλέψει εδώ και ένα χρόνο στην προπόνηση, αυτό ήταν το κλειδί της επιτυχίας. Φάνηκαν όλοι συγκεντρωμένοι και εβγαλαν στους αγώνες όλη τη δουλειά μας, κυρίως στο τελευταίο παιχνίδι με τον πολύ ισχυρό Γέρακα που αν και ήταν πολύ κρίσιμο φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη με 11-5.Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία μας, πρώτα απ’ολα για τα ίδια τα παιδιά, εχουν προσπαθήσει πολύ και το αξίζουν 100%. Από σήμερα όμως το κεφάλι κάτω,επιστροφή στην σκληρή δουλειά και πάμε για την υπέρβαση στην τελική φάση»!».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved