ΠΑΟΚ: Ζητά δια βίου εξαίρεση του Θεμελή

ΠΑΟΚ: Ζητά δια βίου εξαίρεση του Θεμελή

Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του ζητά να εξαιρεθεί για πάντα από τους αγώνες του «δικεφάλου του Βορρά» ο διαιτητής Μιχάλης Θεμελής, ρέφερι της αναμέτρησης με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, κατά παρέκκλιση της πάγιας τακτικής του να μην ασχολείται με τους διαιτητές των αγώνων των τμημάτων του, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να εκφράσει δημόσια την δυσφορία του για όσα συνέβησαν στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης στον αγώνα βόλεϊ με τον τοπικό Εθνικό.

Με αδιάψευστο μάρτυρα το βίντεο του αγώνα στο οποίο καταγράφονται όλες οι στρεβλές διαιτητικές αποφάσεις οι οποίες οδήγησαν σε αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά και οι συνθήκες ζούγκλας που επικρατούσαν, και για λόγους σεβασμού του κόπου των αθλητών του ΠΑΟΚ , και προστασίας της οικονομικής δαπάνης του Α.Σ.ΠΑΟΚ ζητούμε- απαιτούμε:

Α) Την δια βίου εξαίρεση του «διαιτητή» Μιχάλη Θεμελή από τους αγώνες του ΠΑΟΚ .

Β) Το ίδιο ζητάμε και για τον «παρατηρητή» του αγώνα ο οποίος δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα.

Ο Α.Σ.ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να προασπίσει την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων που συμμετέχουν τα τμήματα του και δεν επιτρέπει σε κανέναν να «παίζει» με την ιστορία του συλλόγου αλλά και τις προσπάθειες της διοίκησης , των αθλητών και των προπονητών του. Ελπίζοντας ότι δε θα χρειαστεί να επανέλθουμε για το ίδιο ή παρόμοιο θέμα, αναμένουμε τις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TVΧώρισαν Κοντοβά - Καλημέρης! Η τελευταία κοινή εμφάνιση
Χώρισαν Κοντοβά - Καλημέρης! Η τελευταία κοινή εμφάνιση
ΕΣΑΚΕ: Αναβολή του αγώνα Κολοσσός-Περιστέρι bwin
ΕΣΑΚΕ: Αναβολή του αγώνα Κολοσσός-Περιστέρι bwin
Γκαρντάφσκι: «Να αγαπάς και να έχεις πάθος γι’ αυτό που κάνεις»
Γκαρντάφσκι: «Να αγαπάς και να έχεις πάθος γι’ αυτό που κάνεις»
Λαύριο: Και επίσημα Λάντζεβαϊν
Λαύριο: Και επίσημα Λάντζεβαϊν