Volleyleague: Μένει… πρώτος ο Εθνικός, Νίκη… παραμονής

Volleyleague: Μένει… πρώτος ο Εθνικός, Νίκη… παραμονής

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Volleyleague διατηρήθηκε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά το 3-0 στην έδρα της Κηφισιάς για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα, τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Volleyleague μέσα από τα στατιστικά του Onsports εδώ.

Δείτε βίντεο από όλον τον πλανήτη

Αναλυτικά τα ματς:

Δύσκολο αλλά πολύτιμο 3-0 του Εθνικού στην Κηφισιά

Τα σετ: 0-3 (25-27, 25-27, 17-25)

«Μεγάλη αξία η Αλεξανδρούπολη»

Ο προπονητής του Α.Ο.Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Όταν χάνεις έτσι δύο σετ, είναι δύσκολο να επανέλθεις δυνατός για την συνέχεια. Ο Εθνικός είχε το σερβίς του σε πολύ υψηλά επίπεδα και έκανε τεράστια διαφορά. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι και μας κέρδισε 3-0, χωρίς όμως να είναι η πραγματική διαφορά του παιχνιδιού και θα μπορούσε να είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα αν είχαμε σαν αντιστάθμισμα ένα καλό σερβίς, όπου είχαμε πολλά λάθη. Δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό στην συνέχεια, δεν παίξαμε άσχημα δηλαδή αποδώσαμε άσχημα στο σερβίς ενώ στα υπόλοιπα πήγαμε καλά. Χάσαμε 3-0 χωρίς να παίξουμε άσχημα και αυτο δίνει μεγάλη αξία στην Αλεξανδρούπολη που έχει δύο παίχτες που κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά τον Ράιτς και τον Μιγιαίλοβιτς που μας διαλύσανε την υποδοχή».

«Μας βοήθησε η Ευρώπη»

O προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης δήλωσε:

«Παίξαμε πάρα πολυ καλά είναι η αλήθεια. Πιάσαμε πολύ καλή απόδοση σε όλους τους τομείς. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Πιστεύω το παιχνίδι της Τετάρτης μας βοήθησε πολύ καθώς ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Μας περιμένει ένα μακρύ ταξίδι αύριο και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για να κλείσουμε τον πρώτο γύρο».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δήλωσε: «Κοιτάξτε να δείτε, και σήμερα να χάναμε θα αλλάζανε πολλά πράγματα. Δεν είναι ο Ολυμπιακός, είναι όλα τα ματς. Εφόσον κυνηγάς κάποιο στόχο και να θες να πας ψηλά, πρέπει να παίζεις όλα τα ματς. Γιατι η Κηφισιά είναι άσχημη ομάδα; Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, σήμερα μπορεί να μην έπαιξε καλά, παίξαμε εμείς καλύτερα και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι».

Η Νίκη Αιγινίου πολύτιμο τρίποντο 3-0 τη Λαμία

Την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα και μάλιστα με δεύτερο τρίποντο πανηγύρισε η Νίκη Αιγινίου στο ντέρμπι με τον Γ.Σ. Λαμία. Η ομάδα του Γιάννη Μέλκα επικράτησε με 3-0 και έφτασε τους 11 βαθμούς στη βαθμολογία. Η Λαμία γνώρισε την 3η της ήττα στο πρωτάθλημα και δεύτερη συνεχόμενη στη χειρότερη ίσως εμφάνιση της στην εφετινή σεζόν.

Διακύμανση:

1ο σετ: 8-4, 13-16, 21-20, 25-23

2ο σετ: 6-8, 16-13, 21-18, 25-22

3ο σετ: 8-1, 16-10, 21-14, 25-21

Τα σετ: 3-0 (25-23, 25-22, 25-21)

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Μέλκας): Μπλανκενάου 10 (8/17 επ, 1 άσος, 1 μπλοκ), Αναστασιάδης 6 2/4 επ, 3 άσοι, 1 μπλοκ), Ντάλιετζ 4 (2/8 επ, 2 μπλοκ), Μαυροβουνιώτης 12 (12/27 επ, 73% υπ – 45% άριστες), ΜακΛάχλιν 11 (11/23 επ, 45% υπ – 45 άριστες), Χριστοφορίδης 9 (5/8 επ, 4 μπλοκ) / Αγγελής (λ – 50% υπ, 38% άριστες), Γεωργόπουλος Β

Γ.Σ.ΑΜΙΑ (Γιάτσης): Πέτι 4 (3/12 επ, 1 μπλοκ), Λαβάγια 9 (6/8 επιθέσεις, 3 μπλοκ), Όλιεμαν 12 (8/28 επ, 3 άσοι, 1 μπλοκ), Δημητριάδης 1 (1/2 επ), Κιόσης 5 (5/9 επ), Ριζόπουλος 15 (13/23 επ, 2 άσοι, 58% υπ – 42% άριστες) / Εφραιμίδης (λ-63% υπ – 42% άριστες, Καββαδάς 3 (3/5 επ), Καρβούνης, Μητρόπουλος.

«Νικήσαμε σπουδαία ομάδα»

Ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου Γιάννης Μέλκας δήλωσε: «Ήταν ένα οριακό ματς για την ομάδα μου γιατί η ήττα θα μας κρατούσε χαμηλά. Είναι σημαντική νίκη που μας βελτιώνει σημαντικά στη βαθμολογία αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι βλέπω βελτίωση και ατομικά και ομαδικά. Δεν κάνουμε εύκολα το λάθος. Νικήσαμε μία σπουδαία ομάδα. Όλα τα παιδιά κάνουν εξαιρετική εμφάνιση. Ιδιαίτερα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Χριστοφορίδη αλλά και στον Μπλανκενάου που αγωνίστηκε πάλι διαγώνιος και ήταν εξαιρετικός. Ο αγώνας κρίθηκε στο 1ο σετ. Με την κατάκτηση του αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση».



Λίβερπουλ: Συγκλονιστική υποδοχή στον Γιούργκεν Κλοπ για το τελευταίο του ματς (vid)
Λίβερπουλ: Συγκλονιστική υποδοχή στον Γιούργκεν Κλοπ για το τελευταίο του ματς (vid)
Συλλαλητήριο οπαδών του Παναθηναϊκού και πορεία στην Αλεξάνδρας– Επεισόδια κοντά στο γήπεδο
Συλλαλητήριο οπαδών του Παναθηναϊκού και πορεία στην Αλεξάνδρας– Επεισόδια κοντά στο γήπεδο
Άρης - ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση οπαδών έξω από το ξενοδοχείο του Δικέφαλου - Στα μπαλκόνια οι παίκτες (vid)
Άρης - ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση οπαδών έξω από το ξενοδοχείο του Δικέφαλου - Στα μπαλκόνια οι παίκτες (vid)
Με Χουάντσο και Γκραντ το Ηρακλής-Πανιώνιος
Με Χουάντσο και Γκραντ το Ηρακλής-Πανιώνιος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved