Α1 Γυναικών: «Το καλύτερο των τελευταίων ετών»
SHARE

Α1 Γυναικών: «Το καλύτερο των τελευταίων ετών»

Με την ευχή -και την σιγουριά- όλων πως το φετινό πρωτάθλημα της Α1 γυναικών θα είναι το ομορφότερο και το καλύτερο, έγινε το πρώτο «σερβίς» της σεζόν με την εκδήλωση-συνέντευξη Τύπου των προπονητών, παρουσία της εκπροσώπων της ΕΟΠΕ, της εταιρείας ΖΕΝ και του φωτογράφου Γιώργου Μεστούση που επιμελήθηκε για την πιο… καλλιτεχνική προβολή του αθλήματος.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιάννης Στουραϊτης, που είχε στο πλευρό του τον γενικό γραμματέα Παναγιώτη Σιδέρη και το μέλος του ΔΣ, Βαρβάρα Λάγιου, δήλωσε: «Να σας ευχαριστήσω όλους για την παρουσία σας και να ευχαριστήσω και τα σωματεία της Α1 για τις προσπάθειες που καταβάλλουν σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες για να δημιουργήσουν αξιόμαχες ομάδες και να ανεβάσουν τον πήχη ψηλά. Διακρίνοντας αυτή την προσπάθεια, η ομοσπονδία δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχη. Κάνουμε κι εμείς ό,τι είναι δυνατόν να συμβάλουμε στην προβολή του αθλήματος. Η σημερινή παρουσία μας εδώ και η έκδοση του εντύπου με τη φωτογράφιση είναι ένα δείγμα. Έχουμε διάθεση να στηρίξουμε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος με στατιστική κάλυψη και να εξασφαλίσουμε την μεγαλύτερη δυνατή προβολή. Άμεσα θα έχουμε να ανακοινώσουμε και νέα για την τηλεόραση. Το σύνθημα πως είναι το ωραιότερο πρωτάθλημα, και εγώ θα προσθέσω και το καλύτερο πρωτάθλημα, θα φανεί στο τέλος. Ξεκινάμε λίγο ανορθόδοξα εφέτος από την 3η αγωνιστική καθώς είχαμε το πρόβλημα των γηπέδων. Είμαστε πάντως σίγουροι πως στο τέλος της σεζόν ο απολογισμός θα είναι για το καλύτερο. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία στους προπονητές και τις κοπέλες που είναι οι πρωταγωνιστές. Η ομοσπονδία θα είναι δίπλα σας όσο και όπως μπορεί».

Ο Πέτρος Σακκάς, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΖΕΝ που έχει αναλάβει την digital προβολή του αθλήματος, σχολίασε: «Είμαστε στρατηγικοί σύμβουλοι της ΕΟΠΕ ώστε να προωθήσουμε το βόλεϊ με μοντέρνους τρόπους. Η εταιρεία μας θα φτιάξει μια νέα ιστοσελίδα που θα είναι friendly σε tablets, σιγά σιγά θα ανεβάσουμε την ομοσπονδία στις μηχανές αναζήτησης, και θα στοχεύσουμε στα social media και τα applications ώστε να μπορέσει το βόλεϊ να αυξήσει το ενδιαφέρον όλων. Θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομοσπονδία και θα κάνουμε και εμείς ό,τι καλύτερο μπορούμε για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο και το πλάνο της».

Ο φωτογράφος Γιώργος Μεστούσης ανέφερε: «Εγώ ασχολούμαι με την μόδα εδώ και 25 χρόνια και θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία σας που μου έδωσε τη χαρά να δω έναν καινούριο χώρο. Η ομοσπονδία μού έδωσε την αίσθηση πως θέλει να αναβαθμίσει την εικόνα σας. Δουλεύω πάντα με γυναίκες αλλά ήταν μεγάλη η χαρά μου να γνωρίσω τις αθλήτριες, αλλά και τους προπονητές που ήταν πρόθυμοι και συνεργάσιμοι και όλους όσοι κάνουν τεράστια προσπάθεια να σταθούν ισάξιοι σε δύσκολες εποχές. Νομίζω το χαρήκανε και οι ίδιοι και ελπίζω να σας ευχαριστήσει το αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια ο λόγος πέρασε στους προπονητές…

Μιχάλης Χαχαγιόπουλος (ΟΠΕΡ): «Να ευχαριστήσω την ομοσπονδία για την πρωτοβουλία που πήρε να προωθήσει τη δουλειά που κάνουν οι συνάδελφοι και οι διοικήσεις. Εύχομαι υγεία σε όλους. Η δική μου ομάδα, από μια επαρχιακή πόλη, είναι για δεύτερη σεζόν στην Α1 και στόχος είναι να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Ελπίζουμε ο απολογισμός θα είναι με θετικό πρόσημο, όπως μπορεί να το μεταφραστεί από κάποιον αυτό. Ως ομάδα και ως πόλη έχουμε φέτος και τη μεγάλη πρόκληση της Ευρώπης και περιμένουμε να το χαρούμε και να το ζήσουμε από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Μανώλης Σκουλικάρης (Μακεδόνες Αξιού): «Συγχαρητήρια για εκδήλωση. Ο στόχος της ομάδας μας είναι να πάρουμε τις νίκες για να σωθούμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Κώστας Ιωαννίδης (Ηρακλής Θεσσαλονίκης): «Έγινε μια πρωτοποριακή εκδήλωση από την ΕΟΠΕ. Εγώ θέλω να ευχηθώ να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και θα είναι παρά την κρίση. Η ομάδα μου ξεκίνησε με προβλήματα, κρατήσαμε τον κύριο κορμό, κάναμε και μερικές προσθήκες και ίσως είμαστε η έκπληξη του πρωταθλήματος. Εύχομαι υγεία σε όλους».

Δημήτρης Σολκίδης (ΕΟ Σταυρούπολης): «Στόχος μετά από 20 χρόνια απουσίας από την μεγάλη κατηγορία είναι να χαρούμε όλοι τη συμμετοχή μας. Όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα μετρήσουμε τις δυνάμεις και θα δούμε πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε. Το πού θα βγάλει θα το δούμε στο τέλος της χρονιάς».

Ζόραν Κόβαζιτς (Πανναξιακός): «Περιμένω να δω ένα πολύ καλό και δυνατό πρωτάθλημα. Θα γίνουν πολλές εκπλήξεις και δεν μπορείς να προβλέψεις ούτε την πρώτη ούτε την τελευταία θέση. Στον Πανναξιακό έχουμε στόχο να παίξουμε καλό βόλεϊ και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Δεν ξέρω πού μπορούμε να φτάσουμε. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και ίσως είμαστε η έκπληξη».

Απόστολος Οικονόμου (ΑΕΚ):
«Ευχαριστώ κι εγώ από την πλευρά μου την ομοσπονδία για το χάπενινγκ της φωτογράφησης. Η συμμετοχή μας ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε όλοι στην προβολή. Είμαι έξι χρόνια προπονητής στην Α1 και το φετινό μοιάζει πως θα είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν τριών ταχυτήτων ομάδες και οι ψαλίδες πλέον είναι πολύ μικρές. Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και δύσκολο. Περιμένουμε να γίνουμε γρήγορα «ομάδα» και στο τέλος, περί τον Μάρτιο-Απρίλιο, να είμαστε έτοιμοι για να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τίτλους. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία».

Σπύρος Χουντουμάδης (Ηρακλής Κηφισιάς): «Να ευχαριστήσω την ομοσπονδία για την προσπάθεια που κάνει να αναβαθμίσει το γυναικείο πρωτάθλημα που έχει πολύ μεγάλη δυναμική σε σχέση με άλλα γυναικεία αθλήματα. Σίγουρος το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και με ανεβασμένο επίπεδο, παρά την κρίση στη χώρα μας. Έχουν μπει καινούρια πρόσωπα, φαίνεται και από την εθνική ομάδα που κάνει νέο ξεκίνημα κι ελπίζω να συνεχιστεί. Στον Ηρακλή Κηφισιάς είχαν τον πήχη ψηλά τα προηγούμενα χρόνια. Εφέτος η ομάδα είναι νέα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατηθούμε σε υψηλό επίπεδο. Στόχος είναι από προπόνηση σε προπόνηση και από αγώνα σε αγώνα να βελτιωνόμαστε για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Γιώργος Ρούσης (Παναθηναϊκός): «Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα. Να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα που σίγουρα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, με διαφορές μικρές μεταξύ των ομάδων και εκπλήξεις ανά πάσα στιγμή. Καλό είναι να γίνονται εκδηλώσεις όπως η σημερινή και η φωτογράφηση για να προβάλουμε τα κορίτσια. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια αναγέννηση, πέρυσι περάσαμε μια αρκετά δύσκολη χρονιά και στο τέλος χαμογελάσαμε. Εφέτος θέλω κάτι παραπάνω. Να παίξουμε καλύτερο βόλεϊ και να φέρουμε την ομάδα ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ για τις χθεσινές τους νίκες στην Ευρώπη».

Μανώλης Ρουμελιώτης (Βριλήσσια): «Συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, πήραν νίκες που κάνουν πολύ καλό και στο ελληνικό βόλεϊ. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στους συναδέλφους. Όλες οι ομάδες μοιάζουν ανταγωνιστικές, η κάθε μία με τα προβλήματα αλλά και τους στόχους της. Και του εύχομαι να πετύχουν όλοι το επιθυμητό. Στα Nargile Βριλήσσια, που έχω την τιμή να εκπροσωπώ, έχουμε υψηλούς στόχους και μεγάλες προσδοκίες, αλλά χρειάζεται να έχουμε υπομονή. Δουλεύουμε σκληρά και επιτέλους θα ξεκινήσουμε. Όλοι ανυπομονούν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και θα δοθεί η δυνατότητα στους φιλάθλους να δουν ένα ποιοτικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Γιάννης Ορφανός (Μαρκόπουλο): «Ένα μεγάλο μπράβο στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό γιατί είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιες νίκες. Εγώ είχα χαρά πέρυσι τη χαρά να της ζήσω ως συνεργάτης του Αποστόλη. Να ευχαριστήσω την ομοσπονδία για την προσπάθεια και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι στην ανάπτυξη. Το ελάχιστο ήταν η συμμετοχή μας στη φωτογράφηση και ελπίζω να γίνουν κι άλλα events. Είμαι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και ελπίζω και εγώ και οι αθλήτριές μου να φανούμε αντάξιοι αυτής της ιστορίας. Είμαστε μια νεανική ομάδα και μας χαρακτηρίζουν ταλέντο, κίνητρο, οικογένεια».

Βασίλης Θεοδωρόπουλος (Ίωνες): «Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό με πολλές ομάδες που έχουν κοινούς στόχους να βρίσκονται κοντά. Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και τα Βριλήσσια ξεχωρίζουν, αλλά όποιος υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό θα το πληρώσει ακριβά. Ίσως γίνουν και πολλές εκπλήξεις… Εμείς είμαστε νεοφώτιστοι και αυτό σημαίνει πως προτεραιότητά μας είναι να σωθούμε, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Είναι δύσκολο, αλλά μας αρέσουν τα δύσκολα. Να έχουμε υγεία πάνω από όλα. Η σημερινή εκδήλωση και η συνεργασία με την εταιρεία μάρκετινγκ δείχνουν πως η ομοσπονδία κινείται σε σωστό δρόμο».

Γιάννης Νικολάκης (Ολυμπιακός): «Ευχές για ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με υγεία σε όλους. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και αυτό είναι καλό για την ποιότητα του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να διατηρηθεί στην κορυφή».Ολυμπιακός-Περιστέρι: Έξαλλος ο Μπαρτζώκας - Τα «έψαλλε» στους παίκτες του (video)
Ολυμπιακός-Περιστέρι: Έξαλλος ο Μπαρτζώκας - Τα «έψαλλε» στους παίκτες του (video)
Επιτροπή Δεοντολογίας: Τρίμηνη αργία σε Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη
Επιτροπή Δεοντολογίας: Τρίμηνη αργία σε Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη
Τα πράσινα πιτσιρίκια που δεν «μεγάλωσαν» ποτέ
Τα πράσινα πιτσιρίκια που δεν «μεγάλωσαν» ποτέ
Ολυμπιακός: Τέλος ο Βλάχος - «Αποχωρώ από την ομάδα της καρδιάς μου»
Ολυμπιακός: Τέλος ο Βλάχος - «Αποχωρώ από την ομάδα της καρδιάς μου»

DPG Network

Κορυδαλλός: Εν ζωή ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του μετρό - Κρίσιμη η κατάστασή του

Κορυδαλλός: Εν ζωή ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του μετρό - Κρίσιμη η κατάστασή του

Χωρίς μάσκα στα σχολεία από 1η Ιουνίου, υποχρεωτική στις εξετάσεις

Χωρίς μάσκα στα σχολεία από 1η Ιουνίου, υποχρεωτική στις εξετάσεις

Οι Τούρκοι μετρούν τις αντιδράσεις μας: Πρόβα «θερμού» επεισοδίου με αποστολή πλοίων και αεροσκαφών

Οι Τούρκοι μετρούν τις αντιδράσεις μας: Πρόβα «θερμού» επεισοδίου με αποστολή πλοίων και αεροσκαφών

Γιαννόπουλος στο Newsbomb.gr: Ψάχνουμε τον πατέρα για την αρπαγή του 6χρονου στην Κηφισιά

Γιαννόπουλος στο Newsbomb.gr: Ψάχνουμε τον πατέρα για την αρπαγή του 6χρονου στην Κηφισιά

Οξεία ηπατίτιδα: Δύο νέα περιστατικά σε παιδιά στη χώρα μας

Οξεία ηπατίτιδα: Δύο νέα περιστατικά σε παιδιά στη χώρα μας

«Τα άκουσε» ο Τούρκος πρέσβης στην ΕΕ για τις υπερπτήσεις στην Αλεξανδρούπολη

«Τα άκουσε» ο Τούρκος πρέσβης στην ΕΕ για τις υπερπτήσεις στην Αλεξανδρούπολη

Τέξας: «Θα πεθάνετε» φώναζε ο δράστης - Δολοφόνησε 10χρονη την ώρα που καλούσε την αστυνομία

Τέξας: «Θα πεθάνετε» φώναζε ο δράστης - Δολοφόνησε 10χρονη την ώρα που καλούσε την αστυνομία

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση bullying σε 11χρονο μαθητή

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση bullying σε 11χρονο μαθητή