MLB: Πάλι στο γήπεδο ο άτυχος φίλος των Τζάιαντς

MLB: Πάλι στο γήπεδο ο άτυχος φίλος των Τζάιαντς

Επέστρεψε στην έδρα των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς ο Bryan Stow, ο οποίος χτυπήθηκε πέρσι από χούλιγκαν, και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Τη τελευταία φορά (31/03/11) που βρέθηκε σε γήπεδο μπέιζμπολ, ο Stow δέχθηκε επίθεση από δύο οπαδούς των Λος Άντζελες Ντότζερς. Δυστυχώς ο Αμερικανός φίλαθλος χρειάστηκε αναπηρικό καροτσάκι, ώστε να γυρίσει στο «AT&T Park» των αγαπημένων του Τζάιαντς. Δεν παρακολούθησε απλά τον δεύτερο τελικό του World Series, αλλά αποθεώθηκε από το κοινό, ενώ η ομάδα τον ευχαρίστησε με ανακοίνωση στα μάτριξ του γηπέδου.

Στους Ρόγιαλς ο Volstad
Τον Chris Volstad (pitcher) απέκτησαν οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς από τους Σικάγο Καμπς μέσω του κατάλογου των waivers. Ο 26χρονος Αμερικανός ντεμπούταρε στο MLB το 2005 με τη φανέλα των Φλόριντα Μάρλινς, νυν Μαϊάμι Μάρλινς.

Προαγωγές Williams και Hahn
Οι Σικάγο Ουάιτ Σοξ επισημοποίησαν την άνοδο των Rick Hahn και Ken Williams στο τεχνικό τους επιτελείο. Πλέον ο πρώτος είναι εκτελεστικός αντιπρόεδρος, ενώ παραμένει GM του συλλόγου της «πόλης των ανέμων».

Αρθροσκόπηση στον Ryan Zimmerman
Ο Ryan Zimmerman (third baseman) των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στον ώμο την Πέμπτη (25/10). Ο 28χρονος Αμερικανός θα χρειαστεί αποθεραπεία έξι εβδομάδων.

«Έφυγε» ο Leslie Mueller
Όντας 93 ετών απεβίωσε ο Leslie Mueller. Σαν pitcher των Ντιτρόιτ Τάιγκερς είχε «βγάλει»… 19 innings σε ένα παιχνίδι. Μάλιστα το 1945 είχε κατακτήσει το World Series με τις «τίγρεις».

Πρόσληψη Lovullo
Νέος bench coach των Μπόστον Ρεντ Σοξ είναι ο Torey Lovullo. Ο 47χρονος Αμερικανός θα αποτελέσει τον πρώτο βοηθό του νέου κόουτς, John Farrell, και θα διαδεχθεί τον Tim Bogar.

Αποχωρεί ο Miller από τους Κάρντιναλς
Δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Dyar Miller, bullpen coach των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Αντίθετα, τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου θα συνεχίσουν στην ομάδα του Μιζούρι.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved