Τέσσερις βάρκες στον τελικό της κωπηλασίας

Σε τέσσερις τελικούς προκριθηκαν τα ελληνικά πληρώματα στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο κωπηλασίας στο Βελιγράδι και αφορούν τις ολυμπιακές βάρκες.

Τέσσερις βάρκες στον τελικό της κωπηλασίας

Οι Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου τερμάτισαν πρώτες στον επαναληπτικό διορθώνοντας τα λάθη του προκριματικού και πήραν την πρόκριση στην τελική εξάδα του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών.

Ανετα πέρασε η δίκωπος των Νίκου και Απόστολου Γκουντούλα στον τελικό με τη 2η θέση του ημιτελικού κανοντας ακομη και... οικονομία δυνάμεων.
Με την 1η θέση στον ημιτελικό προκρίθηκε η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου (οι Παπαχρήστος-Τσίλης -Τζιάλλας -Χρήστου) και στο διπλό σκιφ ελ βαρών οι Κόνσολας και Μαγδανής τερμάτισαν 3οι στον ημιτελικό .
Στο σκιφ ελαφρών βαρών ο Σπύρος Γιάνναρος έμεινε 4ος στον ημιτελικό του αγωνίσματος το πρωί του Σαββάτου και θα τρέξει στον μικρό τελικό (θέσεις 7-12). Με την 4η θέση στον τρίτο τελικό της δικώπου άνευ θα επιστρέψουν οι Χρήστος Κουτσιάφτης και Απόστολος Λαμπρίδης που κατετάγησαν 16οι στο Βελιγράδι.