Βουλιαγμένη: Μια ζωγραφιά!
Τα πορτρέτα των παικτριών, της προπονήτριας και της προέδρου της Βουλιαγμένης έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην έκθεση ζωγραφικής της Τίνας Καμπάνη.
Πρωταθλήτρια επί σειρά ετών η ίδια, αλλά ένας βαρύς τραυματισμός της την ανάγκασε να σταματήσει. Έτσι, η Τίνα Καμπάνη αποφάσισε να ασχοληθεί με την άλλη της μεγάλη αγάπη, τη ζωγραφική.
Την Τρίτη 8 Μαρτίου εγκαινιάζει την έκθεσή της, με πρωταγωνίστρια τη γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης. Με αφορμή την «Ημέρα της Γυναίκας», η Τίνα Καμπάνη δημιούργησε μία έκθεση με τίτλο «οι αήττητες», ζωγραφίζοντας τα πορτρέτα των παικτριών, της προπονήτριας και της προέδρου της Βουλιαγμένης, τιμώντας την ομάδα για την ξέφρενη πορεία της, τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Συγκεκριμένα, περιλαμβάνονται τα πρόσωπα των: προπονήτρια: Αλεξία Καμμένου, βοηθό: Τζίνα Ρούπακα, οι αθλήτριες : Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αγγελική Γερόλυμου, Έλενα Κούβδου, Ντίνα Κουτέλη, Γιούλη Λαρά, Κική Λιόση, Άντυ Μελιδώνη (αρχ.), Εύη Μωραϊτίδου, Μαρκέλλα Παντελίδη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Χριστίνα Τσουκαλά, Patri del Soto, Heather Petri.
Η παλέτα της ζωγράφου με τα έντονα χρώματα και τις ελεύθερες πινελιές αναδεικνύει τη μοναδική προσωπικότητα της κάθε μίας. Μια διαφορετική προσέγγιση της ομάδας, καθαρά εικαστική, σας περιμένει τη μέρα της γυναίκας στο χώρο του Εντευκτηρίου του Ν.Ο.Βουλιαγμένης.