Μάρεϊ ο ηττοπαθής

Μάρεϊ ο ηττοπαθής

Οι Βρετανοί αρέσκονται στα πομπώδη ονόματα, αλλά και ψευδώνυμα.

Παραδείγματος χάριν, Ριχάρδος ο «Λεοντόκαρδος», Ερρίκος Η’ «ο συζυγοκτόνος» έτσι και ο Άντι Μάρεϊ θα μπορούσε να ονομαστεί ο «ηττοπαθής».
Ο Άντι Μάρεϊ μετά το Αυστραλιανό Όπεν ηττήθηκε και στο Ρότερνταμ από τον Μάρκο Παγδατή. Ο Σκωτσέζος αν και είχε αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα, μετά την ήττα από τον Τζόκοβιτς στη Μελβούρνη, αλλά τελικά αποφάσισε να κάνει «εργασιοθεραπεία» και να επιστρέψει, αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε:«Ενώ ξεκίνησα πολύ καλά στη συνέχεια έκανα λάθη. Δεν μπορούσα να βρω τη μπάλα όπως ήθελα, ενώ και το σερβίς μου δεν ήταν καλό» δήλωσε ο Μάρεϊ στο BBC.

«Προσπάθησα να προσαρμοστώ στις συνθήκες του παιχνιδιού. Ήταν πολύ γρήγορο παιχνίδι. Δεν μπήκα ποτέ σε αυτό. Τώρα χρειάζομαι χρόνο να σκεφτώ και να προετοιμαστώ καλύτερα για τη συνέχεια» προσπαθεί να δικαιολογηθεί ο Σκωτσέζος.
Τα επόμενα τουρνουά, το Indian Wells και το Μαϊάμι τον Μάρτιο ο ΜάρεΙ αγωνίστηκε με πόνους στον αριστερό του καρπό.
Ο 23χρονος Μάρεϊ, ενώ είχε αποφασίσει να κάνει ένα μακρύ διάλειμμα, τελικά αγωνίστηκε στην Ολλανδία, στο τουρνουά που είχε κατακτήσει πριν δύο χρόνια.
Παρά την έλλειψη προετοιμασίας, άρχισε καλά, αλλά ο Παγδατής αποδείχθηκε σε καλύτερη φόρμα.
«Σωματικά αισθάνομαι πολύ καλά. Ήμουν λίγο αργός  και όχι πολύ σωστός στα χτυπήματα, αλλά το διπλό θα βοηθήσει να βελτιωθώ», τόνισε ο Σκωτσέζος.



Οι Ντάλας Μάβερικς απέλυσαν τον γενικό διευθυντή Νίκο Χάρισον
Οι Ντάλας Μάβερικς απέλυσαν τον γενικό διευθυντή Νίκο Χάρισον
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Κλείδωσε» η πρόκριση της Γαλλίας – Τα αποτελέσματα
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Κλείδωσε» η πρόκριση της Γαλλίας – Τα αποτελέσματα
Αταμάν: «Εξαιρετικό ματς ο Σορτς, ο Φαρίντ όπως ο Λεσόρ»
Αταμάν: «Εξαιρετικό ματς ο Σορτς, ο Φαρίντ όπως ο Λεσόρ»
Euroleague Βαθμολογία: Θριαμβευτής, 2Χ2 στη «διαβολοβδομάδα» και ανέβηκε στο 7-4
Euroleague Βαθμολογία: Θριαμβευτής, 2Χ2 στη «διαβολοβδομάδα» και ανέβηκε στο 7-4
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved