«Εκδίκηση» Αρκάς χωρίς Αγκάμεζ
Αν και χωρίς το Λίμπερμαν Αγκάμεζ, η Αρκάς πήρε άτυπη ρεβάνς για την απώλεια του Σούπερ Καπ από την Φενέρμπαχτσε, νικώντας την εκτός έδρας με 15-13 στο τάι μπρέικ ενός δραματικού ματς για το πρωτάθλημα της Τουρκίας.
Σε μια αναμέτρηση που διήρκησε πάνω από δυο ώρες, η Αρκάς κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε του Μίλκοβιτς και να φτάσει τις τέσσερις νίκες στο τουρκικό πρωτάθλημα.
Ο Αγκάμεζ συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο γόνατό και δεν αγωνίστηκε. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Πάολο Μπράβο με 23π. Από τα «καναρίνια» που βρίσκονται στην κορυφή, ο Μίλκοβιτς σημείωσε 22π.
Τα σετ: 22-25, 24-26, 28-26, 25-21, 13-15
Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.