Γκονζάλες: «Η Αλεξανδρούπολη ζει για το βόλεϊ»

Γκονζάλες: «Η Αλεξανδρούπολη ζει για το βόλεϊ»

Ενθουσιασμένος από την ανάδειξή του σε MVP, αλλά και τη ζωή του στην Αλεξανδρούπολη είναι ο Αργεντινός διαγώνιος.

Αφού δοκίμασε το ποδόσφαιρο (γεννημένος στο Μπουένος Άιρες και οπαδός της Μπόκα) και για λίγο το χάντμπολ, αλλά ψήλωσε τόσο που η… ζωή τον κατηύθυνε στο βόλεϊ, ο Πέπε Γκονζάλες αποφάσισε να πατήσει τάραφλεξ στα 15 του χρόνια.

Ο MVP της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague μιλάει για την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Εθνικό: «Όταν ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ λόγω της παρότρυνσης του καλύτερου μου φίλου Μαρτίν Ριβέρο, ο οποίος τα παράτησε νωρίς, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι έντεκα χρόνια αργότερα θα ήμουν στην Ελλάδα, την Αλεξανδρούπολη και θα βίωνα τέτοιες καταστάσεις. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με τη διάκριση μου αυτή, γιατί συνδυάστηκε με μια πολύ μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Πάντως γι' αυτό το λόγο ήρθα στην Ελλάδα, για να μπορώ να συμμετέχω σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και νομίζω ότι δικαιώνομαι για την επιλογή μου», είπε περιχαρής ο αριστερόχειρας διαγώνιος, ο οποίος φέρνοντας στο μυαλό του το ματς με τους νταμπλούχους και ιδιαίτερα το τάι μπρέικ τόνισε:

«Όταν πήγα στο σερβίς ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά με έναν πόντο και ήξερα ότι η ομάδα στήριζε πολλά σε μένα. Για να πω την αλήθεια ήμουν πεπεισμένος ότι θα μου έβγαιναν καλά σερβίς και πίεσα όσο πιο πολύ μπορούσα. Ξέρω ότι το σερβίς μου είναι από τα δυνατά μου όπλα και ευτυχώς λειτούργησε την κατάλληλη στιγμή».

Παρά τον ενθουσιασμό, ο 26χρονος διαγώνιος πατάει στη γη: «Η ομάδα μας είναι ένα μείγμα έμπειρων και πολύ νεαρών ταλαντούχων αθλητών κι είναι πραγματικά πολύ δύσκολη η ερώτηση για το τι μπορούμε να πετύχουμε σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αν πηγαίνουμε όμως βήμα, βήμα και δεν σκεφτόμαστε το... μέλλον, θα τα πάμε καλά. Μπροστά μας έχουμε δύο σπουδαία ματς με Ηρακλή, ΠΑΟΚ και μόνο αυτά πρέπει να σκεφτόμαστε.
Το σημαντικό είναι να πετυχαίνει τους στόχους της η ομάδα, αλλά σίγουρα θέλω να κερδίσω την πρώτη θέση στους σέρβερ κι αν καταφέρω να είμαι και πρώτος σκόρερ θα είναι πραγματικά απίθανο».

Ο Αργεντινός ομολογεί πως η Αλεξανδρούπολη είναι ιδανική πόλη για το βόλεϊ: «Νιώθω πολύ όμορφα εδώ και αισθάνομαι ότι όλη η πόλη ζει για το βόλεϊ και τον Εθνικό. Βγαίνω στο δρόμο και όλοι με σταματούν για να με ρωτήσουν για το επόμενο παιχνίδι. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα και θέλω να τους ευχαριστήσω για την συμπαράσταση που μας προσφέρουν».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.




Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved