Απέναντι στον Ολυμπιακό ο Χατζηθεοδώρου

Απέναντι στον Ολυμπιακό ο Χατζηθεοδώρου

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι έζησε μία ζωή στο… λιμάνι, ωστόσο την Τετάρτη (2/11) ο «Τεό» θα αφήσει στην άκρη τους συναισθηματισμούς και θα παίξει για την Χίο.

Έτοιμος να αγωνιστεί είναι ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένο για τις 6 μ.μ. στο Ιωνικό κολυμβητήριο.

Ο πολίστας της Χίου, για πρώτη φορά στην καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό  –στην Ευρώπη είχε παίξει ως αντίπαλος πέρσι, φορώντας το σκουφάκι της Παρτιζάν- αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί κανονικά. «Πέρσι έπαιξα δύο φορές απέναντι στον Ολυμπιακό, οπότε το ξεπέρασα», δήλωσε ο 35χρονος περιφερειακός στο Onsports και συνέχισε: «Αυτό είναι το τελευταίο ντέρμπι σε μία σειρά δύσκολων αγώνων για την ομάδα μου. Το φαβορί είναι σίγουρα ο πρωταθλητής, ο Ολυμπιακός στην προκειμένη περίπτωση και λόγω ονόματος, αλλά το θετικό είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας. Για πρώτη φορά φέτος η Χίος θα παρουσιαστεί πλήρης, αφού θα τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου, όπως και ο Γιώργος Χατζηδάκης. Είμαι απροπόνητος ωστόσο και όχι στην κατάσταση που επιθυμώ, με έχει στενοχωρήσει ο τραυματισμός μου γιατί ήμουν σε καλή κατάσταση, αλλά θα μπω να προσφέρω, έστω και για λίγο».

Ερωτηθείς εάν αυτό είναι ένα παιχνίδι που δεν θα ήθελε να χάσει με τίποτα, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, απάντησε: «Έχω στενοχωρηθεί γιατί έχω χάσει πολλά σημαντικά παιχνίδια με την αναποδιά που έτυχε. Το παιχνίδι που δεν θέλω με τίποτα να χάσω είναι αυτό με την Καζάν γιατί είναι μονόδρομος, είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να περάσουμε στην φάση των «8» στο Γιούροκαπ. Στο πρωτάθλημα οποιοδήποτε αποτέλεσμα μπορεί να αντιστραφεί στα πλέι οφ, ακόμα είναι πολύ νωρίς, ακολουθούν πολλά ντέρμπι, θα υπάρξουν πολλές ανατροπές και θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες».

Ο πολίστας της Χίου, συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχουν μυστικά για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει μία πολύ μεγάλη απουσία του διεθνή του Βαγγέλη Δελακά αλλά και εμείς με τις πολύ σημαντικές απουσίες και ελλείψεις που είχαμε, δεν εξυπηρετούσαν τα πλάνα του προπονητή. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο αισθητικά παιχνίδι, να το παρακολουθήσει ο κόσμος και να μην γίνει ο λόγος για οποιοδήποτε επεισόδιο μέσα και έξω από την πισίνα, να υπάρξει υγιής ατμόσφαιρα. Δυστυχώς στην Ελλάδα, υπάρχουν τόσα άλλα προβλήματα και ο κόσμος βγάζει τα απωθημένα του σε άλλα πράγματα εκτός από την καθημερινότητά του. Αθλητισμός ίσον διασκέδαση».

Η πρόβλεψή του για το ακόλουθο ντέρμπι; «Ας κερδίσει ο καλύτερος».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved