«Πολυεθνική»  LEN TROPHY

«Πολυεθνική» LEN TROPHY

Τέσσερις  χώρες για να διεκδικήσουν μια πρόκριση στον τελικό και γιατί όχι και το τρόπαιο και μέσα σε αυτές και η Ελλάδα.

Ο Πανιώνιος, η γαλλική Μαρσέιγ, η ιταλική Σαβόνα και η ουγγρική Χόνβεντ θα μπουν στην κληρωτίδα της Τρίτης (8/2) για να διεκδικήσουν ουσιαστικά το τρόπαιο.
Οι «κυανέρυθροι» έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία και έδειξαν χαρακτήρα και εκτός έδρας, απέναντι σε μια ομάδα με δυνατή έδρα. Αν μπορούσαν να διαλέξουν αντίπαλο, για τα ημιτελικά, αυτός θα ήταν σίγουρα η γαλλική Μαρσέιγ. Το γαλλικό πόλο, δεν θεωρείται της ίδιας δυναμικότητας με το ιταλικό και πόσο μάλλον με το ουγγρικό.  Άλλωστε και σε επίπεδο εθνικής ομάδας, με τους Γάλλους η παράδοση είναι υπέρ μας.
Η ιταλική Σαβόνα  με τρία Κύπελλα Ιταλίας (1990, 91, 93), με μια κατάκτηση LEN TROPHY (2005) στο ενεργητικό της  και με τους γείτονες, να ξέρουν να πάρουν ή να κρατήσουν το αποτέλεσμα που θέλουν φαντάζει δύσκολο εμπόδιο. Στην ομάδα αγωνίζονται οι διεθνείς Ιταλοί, Φεντερίκο Μιστράτζελο, Αλμπέρτο Αντζελίνι και ο επίσης διεθνής Μαυροβούνιος Μλάνταν Γιάνοβιτς .
Όσο για την ουγγρική Χόνβεντ με τους Ζέκελι, τα αδέλφια Τοτ , τον Σίβος και το μεγάλο όνομα των Μαγυάρων, που κουβαλάει.
Την προσεχή Τρίτη (8/2) ο Πανιώνιος θα έχει στραμμένη την προσοχή του στην κληρωτίδα και θα ελπίζει στην καλή του τύχη…



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο ψηλός, ο κοντός και ο Ισπανός
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο ψηλός, ο κοντός και ο Ισπανός
Euroleague, Βαλένθια: Τρελάθηκε ο Μαρτίνεθ! Πήγε στη συνέντευξη Τύπου και δεν υπήρχαν δημοσιογράφοι
Euroleague, Βαλένθια: Τρελάθηκε ο Μαρτίνεθ! Πήγε στη συνέντευξη Τύπου και δεν υπήρχαν δημοσιογράφοι
Οδυσσέας Βλαχοδήμος στο ΟΠΑΠ Game Time για το restart της Εθνικής Ομάδας
Οδυσσέας Βλαχοδήμος στο ΟΠΑΠ Game Time για το restart της Εθνικής Ομάδας
Εποχή... Κορόνα στον Παναθηναϊκό
Εποχή... Κορόνα στον Παναθηναϊκό
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved