Παναθηναϊκός: Τζούριτσιτς και Μαξίμοβιτς έτοιμοι για το ντέρμπι με ΑΕΚ
Προπονήθηκαν κανονικά Τζούριτσιτς και Μαξίμοβιτς, με τον Ρουί Βιτόρια να τους έχει στη διάθεσή του για το κρίσιμο ματς με την Ένωση.
Το παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μοιάζει να είναι… χωρίς αύριο για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θέλουν πάση θυσία αποτέλεσμα, για να διατηρήσουν τη 2η θέση την οποία και κατέχουν με μικρή διαφορά από τον ΠΑΟΚ και την Ένωση.
Στην προσπάθεια αυτή, ο Ρουί Βιτόρια θα έχει στη διάθεσή του, Φίλιπ Τζούριτσιτς και Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Ο πρώτος επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα μετά από δύο μέρες αποφόρτισης, ενώ ο δεύτερος ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε. Παράλληλα, επιστρέφει και ο Μλαντένοβιτς που ήταν τιμωρημένος με τον ΠΑΟΚ.
Στην προπόνηση οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ενώ το βάρος δόθηκε στην τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Νίκας, Φικάι, ενώ θεραπεία έκανε ο Σένκεφελντ.