ΑΕΚ: Έκλεισε νέα συμφωνία για την «OPAP Arena»

ΑΕΚ: Έκλεισε νέα συμφωνία για την «OPAP Arena»

Μια ακόμα συμφωνία έκλεισε η ΑΕΚ, με φόντο το νέο της γήπεδο.

Επίσημο προμηθευτή καφέ απέκτησε η ΑΕΚ, καθώς συμφώνησε με την εταιρεία Beverage World, αποκλειστικό διανομέα της Lavazza στην Ελλάδα. Σε όλα τα σημεία της «OPAP Arena» οι φίλοι της Ένωσης θα μπορούν να απολαμβάνουν τον ιταλικό καφέ, όπως και οι ποδοσφαιριστές στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η Beverage World, αποκλειστικός διανομέας της Lavazza στην Ελλάδα, ανακοινώνουν επίσημα την έναρξη της συνεργασίας τους, με τον παγκοσμίου φήμης ιταλικό καφέ ως «Επίσημο Προμηθευτή» της ομάδας για την τρέχουσα σεζόν. Πρόκειται για ένα σημαντικό πρότζεκτ, που ευθυγραμμίζεται με τον δεσμό της μάρκας Lavazza με τον κόσμο του αθλητισμού.

Ο καφές Lavazza θα είναι διαθέσιμος σε όλα τα κομβικά σημεία του νέου εμβληματικού γηπέδου της ομάδας μας, OPAP ARENA, και όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να απολαμβάνουν τη μοναδική γεύση και την απαράμιλλη ποιότητά του. Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο καφές Lavazza θα βρίσκεται καθημερινά στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, προσφέροντας έτσι μια μοναδική εμπειρία καφέ στους ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη του αγωνιστικού μας τμήματος.

Ο κ. Μακρυγιαννάκης, Γενικός Διευθυντής της Beverage World, αποκλειστικός διανομέας του καφέ Lavazza στην ελληνική αγορά, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με την ΑΕΚ, ειδικά σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την ομάδα. Γνωρίζουμε ότι η Lavazza έχει μακρά ιστορία υποστήριξης διακεκριμένων αθλητικών ομάδων με ιστορία και κληρονομιά, καθώς και παγκοσμίου φήμης αθλητικούς θεσμούς όπως το Wimbledon Grand Slam και η Formula 1, καθώς η υποστήριξη του αθλητισμού είναι ένας από τους στρατηγικούς της πυλώνες».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Η υψηλή ποιότητα του καφέ Lavazza, καθώς και η χορηγική του σύνδεση με κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, ήταν καταλυτικοί παράγοντες για τη συνεργασία μας. Καλωσορίζουμε την Beverage World και τον καφέ Lavazza στην οικογένεια μας και προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια σχέση με αμοιβαία οφέλη!».

Σχετικά με τον καφέ Lavazza
Η Lavazza, που ιδρύθηκε στο Τορίνο το 1895, ανήκει στην οικογένεια Lavazza εδώ και τέσσερις γενιές. Σήμερα ο Όμιλος είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην παγκόσμια σκηνή του καφέ, με τζίρο άνω των 2,3 δισ. ευρώ και ένα χαρτοφυλάκιο κορυφαίων εμπορικών σημάτων που ηγούνται των αντίστοιχων αγορών τους, όπως Lavazza, Carte Noire, Merrild και Kicking Horse. Δραστηριοποιείται σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς και δραστηριοποιείται σε 140 αγορές, με 9 εργοστάσια παραγωγής σε 6 χώρες και πάνω από 4.200 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Η παγκόσμια παρουσία του Ομίλου είναι αποτέλεσμα άνω των 125 ετών ανάπτυξης και τα περισσότερα από 30 δισεκατομμύρια φλιτζάνια καφέ Lavazza που παράγονται κάθε χρόνο αποτελούν απόδειξη μιας αξιοσημείωτης ιστορίας επιτυχίας, με στόχο να συνεχίσει να προσφέρει τον καλύτερο δυνατό καφέ, σε όλες τις μορφές , εστιάζοντας σε κάθε πτυχή της εφοδιαστικής αλυσίδας, από την επιλογή της πρώτης ύλης μέχρι το προϊόν στο φλιτζάνι.



Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved