ΟΦΗ: Βαρύ κλίμα στους Κρητικούς – «Group therapy» για Νιόπλια και παίκτες
intime.gr

ΟΦΗ: Βαρύ κλίμα στους Κρητικούς – «Group therapy» για Νιόπλια και παίκτες

ΟΦΗ: Ο Νιόπλιας και οι παίκτες συζήτησαν για την κάκιστη εικόνα.

Ο ΟΦΗ τόσο στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο, όσο και με τον Παναθηναϊκό είχε πολύ κακή εικόνα.

Ήταν αδύναμος, νωθρός και ακίνδυνος κόντρα στο «τριφύλλι» και προκάλεσε απογοήτευση στον κόσμο του. Το πιο σημαντικό είναι ότι έδειξε πως μοιάζει απίθανο, αν δεν ενισχυθεί και δεν βελτιωθεί, να διεκδικήσει την είσοδο στην εξάδα.

Ο ΟΦΗ, άλλωστε, είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό και σήμερα υπήρξε συζήτηση στο ΒΑΚ πριν την έναρξη της προπόνησης, ανάμεσα στον Νίκο Νιόπλα και τους ποδοσφαιριστές.

Ο έμπειρος τεχνικός είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες: «Πρέπει όλοι μαζί να βγάλουμε την ομάδα από τη θέση που βρίσκεται. Ναι μεν, υπάρχουν αρκετές δικαιολογίες για την εικόνα μας, έχουμε πολλούς τραυματισμούς που μας δημιουργούν εμπόδια στη δουλειά μας, αλλά εμείς οφείλουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Δε σταμάτησα ποτέ να πιστεύω σ’ εσάς.

Εγώ είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνω την ευθύνη και θέλω να ξέρετε ότι πάντα θα είμαι αυτός που θα βγαίνει μπροστά για εσάς. Με όσα προβλήματα έχουμε, πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας μας, τώρα που βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή. Το οφείλουμε στον κόσμο που τον στεναχωρήσαμε χθες και πρέπει να τον φέρουμε ξανά κοντά μας, αλλά και στην ίδια την ομάδα».

Στην συζήτηση που κράτησε για αρκετή ώρα πήραν τον λόγο και οι ποδοσφαιριστές και ανέλαβαν την ευθύνη για την μέχρι τώρα εικόνα του ΟΦΗ. Μίλησαν τόσο οι Έλληνες ποδοσφαιριστές, όσο και ξένοι: «Όταν κάτι δεν πάει καλά έχουμε όλοι ευθύνη κι εμείς πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να μη συνεχιστεί η κακή εικόνα που δείχνουμε μέχρι στιγμής. Σίγουρα μας έχει προβληματίσει η εικόνα μας, αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική και είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε ξανά το κλίμα υπέρ μας. Όλοι πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα και θα κάνουμε ό, τι πρέπει για να το αποδείξουμε στην πράξη».Άρης Πετρούπολης: Αναλαμβάνει ο Σταυρακόπουλος
Άρης Πετρούπολης: Αναλαμβάνει ο Σταυρακόπουλος
Εσύ τολμάς να ακολουθήσεις την διατροφή του Κιλιάν Εμπαπέ
Εσύ τολμάς να ακολουθήσεις την διατροφή του Κιλιάν Εμπαπέ
Παναχαϊκή: Διάψευση για τους παίκτες της Κ19
Παναχαϊκή: Διάψευση για τους παίκτες της Κ19
Αποκρυσταλλώνεται το πλαίσιο στήριξης των ευάλωτων δανειοληπτών
Αποκρυσταλλώνεται το πλαίσιο στήριξης των ευάλωτων δανειοληπτών