ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ντέρμπι ειδικών συνθηκών

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ντέρμπι ειδικών συνθηκών

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Αυλαία για την Ένωση και τους «ερυθρόλευκους» στη φετινή σεζόν στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Βίους αντίθετους ακολουθούν οι δύο ομάδες. Η Ένωση προσπαθεί να συνέλθει από τον αποκλεισμό από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης αγωνιστικής διάρκειας, τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τον πανηγυρισμό για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Το κλίμα στην ΑΕΚ μόνο θετικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες, μετά τις έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς, αλλά και τα συνεχόμενα ραντεβού που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τους ανθρώπους στην ομάδα.

Από την άλλη, στον Ολυμπιακό περιμένουν το ντέρμπι απέναντι στον «Δικέφαλο» για να μπει ένα «τέλος» στη φετινή σεζόν. Άπαντες στους «ερυθρόλευκους» χρειάζονται τις ανάσες, μετά από συνεχόμενα ματς, τη στιγμή που ήδη ετοιμάζονται οι κινήσεις για την επόμενη μέρα.

Πλήγμα με Σιμάνσκι

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους. Ο Πολωνός μέσος ακολούθησε θεραπεία, όπως και οι Γιώργος Τζαβέλλας, Όγκνιεν Βράνιες και Ντάρκο Γέβτιτς. Εκτός έμειναν και οι τιμωρημένοι Μάνταλος και Άμραμπατ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Μιτάι, Κορνέζος, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γερολέμου, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

Με πολλές αλλαγές

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή τον Κώστα Φορτούνη, αλλά όχι και τους Βατσλίκ, Παπασταθόπουλο, Λαλά, Μανωλά, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά και Γκάρι Ροντρίγκες. Εκτός έμειναν επίσης Τζολάκης, Ονιεκούρου, Καρμπόβνικ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Φορτούνης, Κανέ, Καραργύρης, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Τικίνιο, Σουρλής, Βαλμπουενά, Βρουσάι.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved