Παναθηναϊκός-Βόλος: Η πεντάρα του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα με τον μαγικό Καρλίτος (video+photos)

Παναθηναϊκός-Βόλος: Η πεντάρα του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα με τον μαγικό Καρλίτος (video+photos)

Παναθηναϊκός-Βόλος: Το «τριφύλλι» θ’ αντιμετωπίσει στο Κύπελλο την ομάδα της Μαγνησίας, την οποία συνέτριψε στο πρωτάθλημα με 5-1.

Ούτε δύο μήνες δεν έχουν περάσει από το εντυπωσιακό 5-1 του Παναθηναϊκού με τον Βόλο στη Λεωφόρο.

Στις 26 Σεπτεμβρίου κι ενώ ο Παναθηναϊκός προερχόταν από ήττες κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη υποδέχθηκε τον Βόλο και στο 4’ το σκορ ήταν 2-0. Ο Καρλίτος έκανε όργια σε εκείνο το ματς και τώρα οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες και στο Κύπελλο, σε διπλούς αγώνες. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 30/11 και 1-2/12 και οι ρεβάνς στις 21-22-23/12.

Το πρώτο ματς θα γίνει και πάλι στη Λεωφόρο και η ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό. Θα είναι το ιδανικό φυσικά ο Παναθηναϊκός να πετύχει κάτι ανάλογο με το πρωτάθλημα και να μην πάει για μάχη στον Βόλο. Ας θυμηθούμε τι έγινε στον αγώνα του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον Διούδη στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Κώτσιρας κι αριστερό ο Χουάνκαρ. Στόπερ οι Βέλεθ, Πούγγουρας, στα χαφ Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, δεξιά ο Χατζηγιοβάνης, αριστερά ο Βιτάλ και μπροστά οι Ιωαννίδης, Καρλίτος.

Ο Βόλος είχε τον Κλέιμαν στο τέρμα, δεξί μπακ ο Πουρίτα κι αριστερό ο Φερράρι. Στόπερ οι Ρομέρο, Γκρίλο, στα χαφ Τσοκάνης, Φερνάντες, Μπαρτόλο, στα άκρα Ρεγκατέν, Ροσέρο και στην κορυφή ο Φαν Βέερτ.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με φόρα κι εκμεταλλεύτηκε τα εγκληματικά λάθη των Κλέιμαν, Ρομέρο.

Στο 3’ ο Καρλίτος πίεσε τον Κλέιμαν, ο οποίος σάστισε με τη μπάλα στα πόδια, του την έκλεψε ο Ισπανός φορ στη μικρή περιοχή και με δεξί πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 4’, σέντρα του Χατζηγιοβάνη, ο Ρομέρο δεν απομάκρυνε κι ο Ιωαννίδης από κοντά με δεξί σουτ νίκησε τον Κλέιμαν για το 2-0!

Στο 25’ σουτ του Καρλίτος απέκρουσε ο Κλέιμαν, στην εξέλιξη νέο σουτ του Βιτάλ δεν βρήκε στόχο.

Στο 26’ σουτ του Ροσέρο κόντραρε στον Βέλεθ σε κόρνερ και στο 28’ σουτ του Φερνάντεθ κόντραρε, νέο σουτ του Ροσέρο επίσης κόντραρε σε κόρνερ.

Στο 30’ διαγώνιο σουτ του Ιωαννίδη κατέληξε στα χέρια του Κλέιμαν και στο 32’ ο Ιωαννίδης δεν μπόρεσε και πάλι να νικήσει τον Κλέιμαν.

Στο 33’, όμως, ο Καρλίτος πήρε τη μπάλα από τον Βιτάλ και με το δεξί με εξωτερικό φάλτσο βρήκε τον Χατζηγιοβάνη κι αυτός με φανταστικό τελείωμα έκανε το 3-0!

Στο 44’ ο Καρλίτος πήρε τη μπαλιά απέφυγε τον Φερράρι που τον ανέτρεψε και κέρδισε το πέναλτι.

Ο Βιτάλ στο 45’+1’ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία και παρά το γεγονός ότι ο Κλέιμαν την άγγιξε, αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 4-0.

Στο 48΄ κεφαλιά του Γκρίλο, μπλόκαρε ο Διούδης. Στο 53΄ σουτ του Ρεγκατέν, η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 58’ έγινε το 4-1. Φάουλ του Μπαριέντος, ο Γκιουλέν μείωσε με κεφαλιά.

Στο 59’ σουτ του Μπαρτόλο ήταν άστοχο και στο 64’ ακυρώθηκε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός έκλεψε, ο Ιωαννίδης έδωσε στον Καρλίτος, αυτός σούταρε από τα 30 μέτρα, ο Γκρίλο έδιωξε στη γραμμή, αλλά η μπάλα κόντραρε στον  Γκιουλέν. Ο Κουτσιαύτης έδωσε πέναλτι για χέρι, αλλά κλήθηκε στο VAR να δει τη φάση κι ακύρωσε το πέναλτι, θεωρώντας ότι βρήκε στον ώμο η μπάλα.

Στο 69’ φάουλ του Βιτάλ στο δεύτερο δοκάρι ο Βέλεθ πήρε την κεφαλιά πάσα προς τον Καρλίτος κι αυτός από κοντά σημείωσε το τελικό 5-1! Δύο γκολ, ένα κερδισμένο πέναλτι και μία ασίστ από τον Ισπανό άσο.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ (76’ Σάρλια), Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος (76’ Μαουρίσιο), Χατζηγιοβάνης (63’ Παλάσιος), Βιτάλ, Ιωαννίδης (71’ Μακέντα), Καρλίτος (71’ Λούτκβιστ).

Βόλος (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Φερράρι, Ρομέρο (46’ Γκιουλέν), Γκρίλο, Τσοκάνης, Ρεγκατέν (74’ Σοάρες), Φερνάντες (74’ Τερεζίου, Μπαρτόλο, Ρεγκατέν, Ροσέρο (46’ Μπαριέντος), Φαν Βέερτ(74’ Βοϊτκόφσκι).

 



Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved