Μαρτίνς: «Θα νικήσουμε τον ΠΑΟΚ, ούτε Μύκονο θα είμαστε, ούτε Σαντορίνη»

Μαρτίνς: «Θα νικήσουμε τον ΠΑΟΚ, ούτε Μύκονο θα είμαστε, ούτε Σαντορίνη»

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και απάντησε για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη πνευματικά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί πανέτοιμος πνευματικά κι αγωνιστικά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, παράλληλα, σχολίασε και το θέμα που δημιουργήθηκε με μία ανάρτηση της συντρόφου του Ονιεκούρου από τη Μύκονο, μέσα από τον λογαριασμό του παίκτη, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί ότι εκεί βρισκόταν ο Νιγηριανός εξτρέμ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

Για το πώς θα διαχειριστεί την πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν: «Δεν υπάρχει χρόνος αυτή τη στιγμή για να μείνουμε στα παλιά. Προχωράμε παρακάτω. Η ομάδα προετοιμάζεται. Εχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Είναι πανέτοιμη για το αυριανό παιχνίδι. Είναι πάντα θετικό μετά από μία ήττα να έρχεται γρήγορα ένας πολύ σημαντικός αγώνας, προκειμένου η ομάδα να συγκεντρωθεί σε έναν καινούργιο στόχο. Όλοι είμαστε εδώ, συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε. Αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι επίσης υποψήφια για τον τίτλο».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός επί των ημερών του δεν έχει χάσει ποτέ σε ντέρμπι, μετά από ήττα στην Ευρώπη: «Πρόκειται απλά για σύμπτωση. Να κερδίζουμε ένα ντέρμπι μετά από ευρωπαϊκή ήττα. Είναι τόσα πολλά τα παιχνίδια που πιστεύω ότι απλά πρόκειται για σύμπτωση».

Για το πόσο θα λείψει ο κόσμος: «Όλοι ξέρετε πόσο σημαντικοί είναι οι φίλαθλοι για εμάς. Είμαστε πολύ πιο δυνατοί και τελείως διαφορετικοί όταν παίζουμε με κόσμο. Όμως ειμαστε προετοιμασμένοι. Ξέρουμε πολύ καλά πως είναι να παίζεις και χωρίς κόσμο. Πιστεύουμε στον εαυτό μας. Εχουμε αυτοπεποίθηση και είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Δεν θα είναι το ίδιο, όμως, είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι και θέλουμε να το κερδίσουμε».

Για τον ΠΑΟΚ και τις αλλαγές που έχει σε σχέση με πέρσι: «Υπάρχει πρώτα από όλα η διαφορά στον πάγκο. Εχει άλλον προπονητή σε σχέση με πέρσι. Γνωρίζουμε όμως τη δουλειά του Λουτσέσκου. Ξέρουμε τις προσεγγίσεις του. Ο ΠΑΟΚ έχει όμοια δομή, καθώς οι περισσότεροι είναι ίδιοι με πέρσι. Φυσικά, υπάρχουν διαφορές, κυρίως λόγω της αλλαγής του προπονητή».

Για τις επιλογές του και αν θα εμφανιστούν νέα πρόσωπα στο αυριανό ντέρμπι: «Δεν ξέρω γιατί το λέτε αυτό. Δεν ξέρω γιατί θεωρούνται εκπλήξεις κάποιες επιλογές μου. Όσοι είναι εδώ είναι σε πάρα πολύ κατάσταση και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα. Γι’ αυτό και επιλέγονται για να παίξουμε. Εχουμε μια πολύ γεμάτη ομάδα, με ικανούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Οποιος και εάν επιλεγεί αξίζει τη συμμετοχή του.

Επειδή το τελευταίο 24ώρο διαβάζω διάφορα πράγματα, όπως ότι οι παίκτες μας δεν είναι συγκεντρωμένοι, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι παίκτες μας είναι πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και τίποτα δεν θα αποσπάσει την προσοχή τους από τους στόχους μας. Ιδιαίτερα για το αυριανό παιχνίδι, είμαι πεπεισμένος ότι όλοι είναι συγκεντρωμένοι και το παιχνίδι θα το κερδίσουμε. Είμαστε πνευματικά εδώ, είμαστε σωματικά πανέτοιμοι και πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι. Θα βρισκόμαστε όλοι στο Καραϊσκάκη και όχι στη Μύκονο ή τη Σαντορίνη».

Για το αν η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο αυριανό ντέρμπι θα είναι μια απάντηση σε όλα αυτά: «Όχι, δεν χρειαζόμαστε τέτοιο κίνητρο. Δεν χρειαζόμαστε όσα γράφονται για να μας κινητοποιήσουν. Εχουμε κίνητρο τους τρεις βαθμούς, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να δώσουμε θέαμα στους φιλάθλους μας. Η ομάδα δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να αποκτήσει κίνητρο».



Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved