Λαμία: «Μακάρι να δώσουμε μπόνους Ευρώπης»!

Λαμία: «Μακάρι να δώσουμε μπόνους Ευρώπης»!

Λαμία: Η ομάδα της Φθιώτιδας και η Interwetten μίλησαν για τη χορηγική τους συνεργασία.

Η χορηγική συνεργασία μεταξύ της Λαμίας και της Interwetten παρουσιάστηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, από τον διευθύνοντα σύμβουλο κι αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Θεοδόση Τσικνή και τον διευθυντή της Interwetten στην Ελλάδα Μάριο Λευκαρίτη.

Απ’ όσα είπαν φάνηκε ότι η Λαμία έχει και υψηλούς στόχους. Ο Τσικνής ανέφερε για τη συνεργασία: «Καλωσορίζουμε την Interwetten στην οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία, όπου μετά από τρία χρόνια μεταξύ μας επαφών, ήρθε και η μεταξύ μας συμφωνία η οποία επετεύχθη πριν από περίπου ένα μήνα. Η Interwetten είναι από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα λοιπόν που και εμείς για πρώτη φορά έχουμε κεντρικό χορηγό στη φανέλα μας και αυτός είναι η Interwetten. Έτυχε να γνωρίσω τον κύριο Λευκαρίτη και μου έδειξε πόσο θετικός και ανοιχτός άνθρωπος είναι, κάτι που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που είναι χορηγός στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ένα ποδόσφαιρο που έχει ανάγκη βοήθειας και πιο συγκεκριμένα οικονομικής βοήθειας. Καλωσορίζουμε την Interwetten στην οικογένεια μας κι εύχομαι να είστε τυχεροί και να μας φέρετε γούρι!».

Ο Μάριος Λευαρίτης δήλωσε για την συνεργασία: «Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι απόψε εδώ. Όντως μετά από τρία χρόνια επαφών ο γάμος έγινε φέτος! Η Λαμία είναι μια έμπνευση για εμάς.

 Το «αρνούμαι να πεθάνω», που βγάζει τα τελευταία χρόνια εμπνέει πολύ κόσμο. Η εταιρία άρχισε να επενδύει στο σπορ από το οποίο κερδοφορεί, γιατί ένα δυνατό πρωτάθλημα έχει περισσότερη κερδοφορία για εμάς και είναι και πιο ενδιαφέρον για τον κόσμο. Σκοπός της στρατηγικής μας είναι εκτός από την συνεργασία με την Super League, να στηρίξουμε τις επαρχιακές ομάδες, γιατί θέλουμε να δημιουργήσουμε ανταγωνισμό και μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα υπάρχει αρκετός.

 Ελπίζω το ενδιαφέρον να μείνει ζωντανό ως το τέλος και η Λαμία να καταφέρει να μπει στην 8αδα ή την 6αδα. Ο κύριος Τσικνής με έπεισε για να συμπεριλάβουμε μπόνους εξόδου στην Ευρώπη! Μακάρι να τα καταφέρετε και να το δώσω το μπόνους! Η εταιρία μας θα χαρεί πάρα πολύ να βοηθήσει την Λαμία.

Η νοοτροπία μας δεν είναι να κάνουμε μία συνεργασία για 6 μήνες ή 1 χρόνο και να φύγουμε, αλλά να έχουμε συνεργασία κερδοφόρα και για τις 2 πλευρές. Σίγουρα θα βρεθώ πολλές φορές στις κερκίδες του γηπέδου σας και μακάρι να φέρω τύχη και να πάνε τα πράγματα καλύτερα για εσάς. Πάντως ελπίζω ότι φέτος θα κάνετε την έκπληξη!.

Ήμασταν σε συζητήσεις τα τελευταία χρόνια όπως προείπα, το μαχητικό πνεύμα της Λαμίας με έπεισε, αλλά νομίζω ότι και ο κύριος Παπαϊωάννου αξίζει μια βοήθεια, λόγω της προσπάθειάς του τα τελευταία χρόνια και για να συνεχίσει με την ίδια όρεξη!».



Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved