Παναθηναϊκός: Οι νέοι έχουν υψηλούς στόχους (photos)

Παναθηναϊκός: Οι νέοι έχουν υψηλούς στόχους (photos)

Παναθηναϊκός: Οι ευχές των νεοαποκτηθέντων για το πρωτάθλημα.

Οι νέοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι τα κεντρικά πρόσωπα στο match programme της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά τα όσα είπαν οι μεταγραφές:

Ματέους Βιτάλ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αρχίζουν τα επίσημα παιχνίδια κι είμαι ενθουσιασμένος με τη νέα προοπτική που έχει ανοίξει στην καριέρα μου. Θέλω να κάνω μια καλή σεζόν για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες που υπάρχουν από τον κόσμο και την ομάδα για εμένα αλλά θέλω επίσης να φανώ και αντάξιος του επιπέδου του Παναθηναϊκού. Στόχος μας είναι, όλοι μαζί, να οδηγήσουμε την ομάδα σε επιτυχίες».

Σεμπάστιαν Παλάσιος: «Θέλουμε να αρχίσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στοχεύουμε σε μια καλή εκκίνηση για να συνεχίσουμε εξίσου δυνατά. Εγώ απ’ την πλευρά μου σε ατομικό επίπεδο θέλω να συνεισφέρω στην ομάδα για να πετύχει στους στόχους που έχουμε θέσει. Και θα το κάνω με όλη μου τη δύναμη. Με καθημερινή και σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να πάμε ψηλά τον Παναθηναϊκό».

Αλμπέρτο Μπρινιόλι: «Βασικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι με τον Απόλλωνα για να κάνουμε μια καλή αρχή. Θέλουμε να έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας για να μας βοηθήσουν να τα καταφέρουμε. Στη διάρκεια της σεζόν θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και παράλληλα να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε και να φέρουμε χαρές στον κόσμο του Παναθηναϊκού».

Ραμόν Λούντκβιστ: «Είμαι ενθουσιασμένος με την έναρξη του πρωταθλήματος και ανυπομονώ για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Φυσικά ο στόχος μας είναι η νίκη για να κάνουμε μια θετική αρχή. Γι’ αυτό και είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά σαν ομάδα, όλοι μαζί, και έτσι θα τα καταφέρουμε. Στη διάρκεια της χρονιάς θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ματς για να φέρουμε το  καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα».

Ζβόνιμιρ Σάρλια: «Είχαμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε. Στο διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα βλέπω τη βελτίωση και την πρόοδο που υπάρχει και είμαι αισιόδοξος για την πορεία του Παναθηναϊκού. Νιώθω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι για να κάνουμε μια καλή αρχή. Είμαστε Παναθηναϊκός, δεν φοβόμαστε κανενάν και πρέπει να κερδίζουμε. Και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά υπόσχομαι ότι σε κάθε παιχνίδι θα τα δίνουμε όλα».

Ρούμπεν Πέρεθ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και που αρχίζουμε τα επίσημα παιχνίδια έπειτα από σκληρή δουλειά στην προετοιμασία. Ανυπομονώ για το πρώτο ματς με τον Απόλλωνα, όπου στόχος μας είναι η νίκη. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε, γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου. Γενικότερα, στοχεύουμε να έχουμε μια καλή σεζόν για να πετύχουμε τους στόχους μας ως ομάδα».

Γιάννης Κώτσιρας: «Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στη χρονιά και η νίκη είναι ο μοναδικός μας στόχος. Αν το καταφέρουμε συνδυάζοντάς το και με καλό ποδόσφαιρο, θα είναι ιδανικό. Στόχος όλων στην ομάδα είναι να κάνουμε πρωταγωνιστή τον Παναθηναϊκό για να φτάσει εκεί που του αξίζει: στην Ευρώπη και σε τίτλους. Βήμα-βήμα μέσα στη χρονιά θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε ολοένα και καλύτεροι, ώστε στο τέλος της σεζόν να  βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται».



ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved