Παναθηναϊκός: Απ’ τον έναν… γλίτωσε!

Παναθηναϊκός: Απ’ τον έναν… γλίτωσε!

Παναθηναϊκός: Μία απ’ τις χειρότερες μεταγραφές στην ιστορία του «τριφυλλιού» αποχωρεί καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του-Που θα συνεχίσει την καριέρα του!

Το καλοκαίρι του 2019, ο Παναθηναϊκός ενίσχυσε το ρόστερ του με μεταγραφές που δεν «έπιασαν». Αποκορύφωμα όλων ο Ούφε Μπεκ, αλλά ο Δανός δεν ήταν ο μόνος που αποδείχθηκε κίνηση… φούσκα! Καθώς σε αγωνιστικό επίπεδο δεν κατάφερε να αποδώσει και να προσφέρει το παραμικρό στην ομάδα.

Μία απ’ τις τελευταίες κινήσεις των «πράσινων», αφορούσε αμυντικό μέσο. Καθώς η ομάδα είχε ανάγκη από ενίσχυση στο κέντρο, αλλά άφησε εκείνη την κίνηση για το τέλος. Απέκτησε λοιπόν τον Φάουστο Τιένθα! Έναν Ισπανό που ήταν τότε 29 ετών. Ο οποίος… πέρασε και δεν ακούμπησε!

Παρέμεινε για μισή σεζόν αγωνιζόμενος δύο φορές σε ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή. Τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στην Ταραγόνα. Έμεινε εκεί μέχρι το καλοκαίρι του 2020, όταν και ανανεώθηκε για έναν ακόμη χρόνο ο δανεισμός του.

Ολοκλήρωσε την περίοδο 2020-21 στην συγκεκριμένη ομάδα και πλέον στον Παναθηναϊκό… παίρνουν ανάσα! Ο λόγος είναι πως ο παίκτης επιστρέφει απ’ το δανεισμό του, αλλά για να μείνει ελεύθερος! Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο κι έτσι οι «πράσινοι» γλιτώνουν από έναν παίκτη που δίχως άλλο αποτέλεσε μία απ’ τις χειρότερες μεταγραφές της ιστορίας του. Βέβαια σε οικονομικό επίπεδο δεν κόστισε πολλά, αλλά αγωνιστικά ήταν… άφαντος.

Στην Ισπανία άρχισαν ήδη τα δημοσιεύματα για το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Η Ρασίνγκ Σανταντέρ είναι μία απ’ τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση τον Παναθηναϊκό ελάχιστα τον απασχολεί. Η είδηση είναι πως ο Φάουστο μένει ελεύθερος και ήδη οι «πράσινοι» τον έχουν ξεχάσει!



Euroleague: Ξετρελάθηκε με την σπανακόπιτα ο Ιφί της Παρί
Euroleague: Ξετρελάθηκε με την σπανακόπιτα ο Ιφί της Παρί
Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα στη γάμπα ο Ρογκαβόπουλος
Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα στη γάμπα ο Ρογκαβόπουλος
Ξέσπασμα Αταμάν: «Γελοίο καλεντάρι ήρθα μετά από άσχημη ήττα»
Ξέσπασμα Αταμάν: «Γελοίο καλεντάρι ήρθα μετά από άσχημη ήττα»
Γρηγορίου: «Στόχος η 5η θέση, παίζουμε με αντίπαλο που έχει ψυχολογία»
Γρηγορίου: «Στόχος η 5η θέση, παίζουμε με αντίπαλο που έχει ψυχολογία»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved