Μπέος: «Να κλειστούμε σε ένα δωμάτιο με τον Κούγια»! - «Θα βγάλει μάτια ο Νίνης»

Μπέος: «Να κλειστούμε σε ένα δωμάτιο με τον Κούγια»! - «Θα βγάλει μάτια ο Νίνης»

ΝΠΣ Βόλος: Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε εκ νέου στον Κούγια, αλλά και στους Δουβίκα, Νίνη.

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στον «Metropolis 95.5» για τον Αλέξη Κούγια.

Ο Δήμαρχος Βόλου και αφεντικό του ΝΠΣ Βόλου συνέχισε την κόντρα του με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, ενώ αναφέρθηκε και στους Δουβίκα, Νίνη.

«Είναι συγκινητικό. Ο Δουβίκας με ευχαρίστησε. Όταν τον πρότειναν το καλοκαίρι και είπα ναι, τον φώναξα και του είπα αν δεν παίξεις εθνική Ελλάδας θα είσαι ο πρώτος μ… στην Ελλάδα. Πήρα τον Μποροβήλο και του είπα είναι δυνατόν να αφήσατε αυτό το παιδί να φύγει; Πιστεύω ότι το ολλανδικό πρωτάθλημα είναι μικρό γι' αυτόν τον παίκτη. Όταν επιλέγω κάποιον και δεν πετύχει, έχω αποτύχει εγώ. Έχω γνώση για το μενού της ομάδας μου. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Δεν είμαι ειδικός, αλλά έχω μία άποψη», είπε αρχικά ο Μπέος και αναφέρθηκε στον Κούγια:

«Δεν τον έριξα εγώ. Το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή πήρα τον γιατρό μου να μου δώσει... δύο χαπάκια για να κοιμηθώ. Έχω βιώσει υποβιβασμό με την ομάδα της καρδιάς μου τον Πανιώνιο και ξέρω τι σημαίνει. Εκανα μία δήλωση από τον Δεκέμβριο να βάλει ο Θεός τον χέρι του να σωθεί η Λάρισα,  γιατί ο Κούγιας θα κάνει ένα πρωτάθλημα άνω κάτω. Είναι αυτός ο χαρακτήρας του. Είναι ο κύριος υπεύθυνος για τον υποβιβασμό. Η ζωή είναι ένας κύκλος. Ο κάθε άνθρωπος παίρνει αυτό που του αξίζει. Πήρε αυτό που του αξίζει.

Εγώ οδηγήθηκα στη φυλακή, κατηγορήθηκα και μετά εισέπραξα αυτό που μου αξίζει. Να γίνω δήμαρχος στην 5η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Σαν παράγοντας αν είμαι καλός το αποδεικνύουν τα πράγματα.  Έγινε ένα επεισόδιο στο παιχνίδι και φεύγει ο Κούγιας από τον πάγκο της ομάδας του και φτύνει. Ο όχλος μπορεί να πει πέντε κουβέντες. Όλοι έχουμε ακούσει. Αυτός πήγε στα κάγκελα κι έφτυσε τον κόσμο.

 Τα... γούστα μου δεν είναι ο Κούγιας, αν θέλει να κλειστούμε σε ένα δωμάτιο να δούμε ποιος είναι ο άντρας. Τελειώσαμε με αυτή την ιστορία. Αρκετά δυσφήμησε το ποδόσφαιρο. Βρείτε έναν παράγοντα να έχει κάνει τόσες δηλώσεις. Έχει μένος, γιατί εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που δεν του απαντάω. Του απαντάω.

Οδηγήθηκα στην φυλακή και ο βασικός μάρτυρας λεγόταν Αλέξης Κούγιας. Όταν τον ρώτησαν, είπε «το άκουσα στην πιάτσα» και έτσι μπήκα μέσα. Ντρέπομαι για την ελληνική δικαιοσύνη και για αυτούς που δεχθήκαν ωμές παρεμβάσεις. Είναι προσωπική μου η κόντρα με τον Κούγια. Οι 11 μήνες στη φυλακή με έκαναν να μάθω. Η ζωή είναι ένα σχολείο».

Για τη νέα σεζόν στον Βόλο ο Μπέος είπε: «Η ομάδα ήδη έχει προχωρήσει σε 2-3 συμφωνίες με παίκτες. Στόχος θα είναι η πρώτη εξάδα. Κρατώντας τον αρχικό κορμό, με την απώλεια μόνο του Δουβίκα, έχει τα φόντα. Αν το καταφέρει καλώς. Αλλιώς θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο Νίνης έχει μία ειδική συμφωνία, του ανανεώσαμε το καλοκαίρι. Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης που για δύο χρόνια δεν τον ήξερε κανείς. Δεν ξέρω γιατί και δεν με ενδιαφέρει, εγώ τον εμπιστεύτηκα. Αυτή την στιγμή είναι στο 7, αλλά τη νέα περίοδο πιστεύω θα βγάλει μάτια».



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved