Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: «Θάμπωσε» η... ευρωπαϊκή λάμψη  (videos)

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: «Θάμπωσε» η... ευρωπαϊκή λάμψη (videos)

Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαιώσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας 1-0 του Αστέρα στην Τρίπολη, ο οποίος έμεινε λίγο πίσω από τις ευρωπαϊκές θέσεις ενόψει play off.

Με γκολ του Μπρένερ στο 85' ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαίωσε την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, μετά τις νίκες επί του Παναθηναϊκού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Επικράτησε 1-0 του Αστέρα στην Τρίπολη και ουσιαστικά βοήθησε τον... Παναθηναϊκό να κοιτάζει μόνο προς τα πάνω για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν στο -3 από τους «πράσινους» και στο -5 από τον ΠΑΟΚ και τη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη του χρόνου.

Στο 13', ο Παμλίδης σούταρε από πλεονεκτική θέση, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Τσιφτσή.

Ο ΠΑΣ είχε και δεύτερο δοκάρι, με τον Ελευθεριάδη στο 23ο λεπτό, καθώς ο Έλληνας άσος έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν η σειρά του Αστέρα Τρίπολης να έχει δοκάρι. Στο 47' ο Φερνάντεθ σούτερα από μακριά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στη ρίζα του δεξιού κάθετου δοκαριού του ΠΑΣ.

Τελικά, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μια ακόμα νίκη μετά τις 3 συνεχόμενες με τον Παναθηναϊκό, καθώς στο 85' ο Μπρένερ, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 58', από το σημείο του πέναλτι έκανε το 0-1 με πλασέ.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Παπαπέτρου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπελόκ - Εραμούσπε

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Καστάνιο, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Σίτο (80΄ Τιλίκα), Κρέσπι (67΄ Ριέρα), Φερνάντεθ, Αλί Μπαμπά (80΄ Τζίμας, 88΄ Φερνάντεθ), Κανελλόπουλος (67΄ Μπελόκ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Πέιρσμαν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Λιάσος (58΄ Μπρένερ), Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (81΄ Νάουμετς), Παμλίδης (88΄ Παντελάκης), Μιλιντσεάνου.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved