Παναθηναϊκός: Οι… τελευταίες παραστάσεις ενός ταλέντου (photos)

Παναθηναϊκός: Οι… τελευταίες παραστάσεις ενός ταλέντου (photos)

Παναθηναϊκός: Μία ασίστ, μία ευκαιρία και μία πάσα που δεν έγινε γκολ κατέγραψε σε 15 λεπτά ο Αργύρης Καμπετσής, που δύσκολα το μέλλον θα τον βρει στο «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΛ είχε στο δεύτερο ημίχρονο μηδέν τελικές έως το 80’!

Οι Θεσσαλοί ήταν ανώτεροι και πίεζαν. Όλα αυτά μέχρι να μπουν στο γήπεδο οι Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης και ο Αργύρης Καμπετσής. Ο πρώτος είχε χαμένη ευκαιρία, ο δεύτερος γκολ και ο τελευταίος ήταν μέσα και στις δύο φάσεις των συμπαικτών του και σε μία ακόμα δική του τελική. Όλα αυτά σε 15 λεπτά συμμετοχής μαζί με τις καθυστερήσεις.

Ο Αργύρης Καμπετσής, όπως και άλλοι νεαροί παίκτες δέχθηκε την τελευταία μέρα του 2020 πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Με αυξημένες αποδοχές. Δεν είναι σπλάχνο του Παναθηναϊκού, ωστόσο, εφόσον αποχωρήσει, ο Παναθηναϊκός δικαιούται τροφεία, έστω κι ένα μικρό ποσό, μέχρι να ολοκληρώσει τα 23 του χρόνια.

Το ταλέντο του είναι αναμφισβήτητο. Σε ηλικία 18 ετών τον πήρε η Ντόρτμουντ από τον Ολυμπιακό και ο Καμπετσής έκανε προπονητής κι έπαιζε στην ομάδα Νέων μ τον Σάντσο. Αυτός στην κορυφή και ο Σάντσο συνήθως στα πλάγια. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας τον έπεισε να αφήσει την Γερμανία για να γυρίσει στην Ελλάδα και υπέγραψε το καλοκαίρι του 2018 για τρία χρόνια.

Τα πράγματα για τον Καμπετσή, ωστόσο, δεν πήγαν όπως τα ονειρευόταν. Αν και ξεκίνησαν ιδανικά. Με ασίστ και γκολ στα τέσσερα πρώτα ματς. Δύο ασίστ έχει στον Παναθηναϊκό σε 49 αγώνες. Και οι δύο στον Εμμανουλίδη! Αυτοί συνεργάστηκαν την 1/1/18 για το 2-1 επί της Λαμίας στο ΟΑΚΑ (τελικό 3-1), αυτοί και με την ΑΕΛ στη Λεωφόρο την Κυριακή.

Ο Καμπετσής στη συνέχεια είχε δοκάρια στα ματς με Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο. Κατόπιν, ο χρόνος συμμετοχής του λιγόστευε. Ο ύψους 1,86 επιθετικός, ο οποίος γεννήθηκε στις 6/5/99 πέτυχε το δεύτερο γκολ του με τον Παναθηναϊκό σε ματς κυπέλλου με την Ιεράπετρα στο ΟΑΚΑ. Έκανε το τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις και γλίτωσε το «τριφύλλι» από κάζο. Την πρώτη του σεζόν την έκλεισε με τρία γκολ, αφού σκόραρε και εκτός έδρας στο 1-3 επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Σύνολο 24 αγώνες την περίοδο 2018-19.

 Την περασμένη σεζόν είχε 20 ματς και μόλις ένα γκολ. Με την Παναχαϊκή στο κύπελλο στη ρεβάνς με 2-0 στο ΟΑΚΑ. Ο χρόνος του δεν ήταν αρκετός. Είχε ένα γκολ που ακυρώθηκε στο πρωτάθλημα με την ΑΕΛ, ενώ στα πλέι οφ δεν μέτρησαν δύο γκολ. Ένα κόντρα στον Άρη κι ένα εναντίον του ΟΦΗ. Και τα τρία γκολ ακυρώθηκαν χωρίς να υπάρχει δική του παράβαση! Σφυρίχτηκαν επιθετικά φάουλ συμπαικτών του!

Φτάνουμε στη φετινή σεζόν, όπου ο Καμπετσής μετράει μόλις 5 αγώνες. Και συνολικά 56 λεπτά. Με την ΑΕΛ αρχικά είχε κεφαλιά στα χέρια του Μπάγιτς. Στη συνέχεια έδωσε πάσα στον Μπουζούκη, ο οποίος νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στο 94’ έδωσε ασίστ στον Εμμανουηλίδη για το τελικό 2-0.

Συνολικά, με την χθεσινή συμμετοχή ο Καμπετσής έχει 49 με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Βασικός, όμως, ήταν μόνο στα 19 από τα 49 παιχνίδια. Ο Μπόλονι τον είχε τελευταία εκτός αποστολής κι όμως του έγινε πρόταση ανανέωσης. Το να παραμείνει, σύμφωνα με πληροφορίες, μοιάζει δύσκολο. Υπάρχει ενδιαφέρον από Ιταλία και κεντρική Ευρώπη. Το ερώτημα είναι πότε θα φύγει; Τώρα ή το καλοκαίρι;

  



Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved