ΠΑΣ Γιάννινα: Η σταθερή αξία των Ηπειρωτών (video+photos)

ΠΑΣ Γιάννινα: Η σταθερή αξία των Ηπειρωτών (video+photos)

ΠΑΣ Γιάννινα: Ένας από τους κορυφαίους παίκτες των Ηπειρωτών είναι ο Μάρβιν Πέερσμαν.

Μία από τις καλοκαιρινές μεταγραφές του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Μάρβιν Πέερσμαν.

Στις 7 Αυγούστου οι Ηπειρώτες τον 29χρονο (10/2/91) Βέλγο αριστερό μπακ. Ο Πέερσμαν αν και γεννήθηκε στο Βιλράικ του Βελγίου, κατάγεται από την Γκάνα. Επέλεξε, ωστόσο, την Εθνική Βελγίου και με την ομάδα Νέων είχε πέντε ματς.

Αυτό δείχνει ότι δεν ήταν ένας τυχαίος παίκτης. Έφτασε κοντά και στην πρώτη ομάδα, αλλά δεν κλήθηκε ποτέ. Σε μία Εθνική, όπου το επίπεδο είναι υψηλό. Φυσικά κανείς Έλληνας φίλαθλος δεν γνώριζε τον Πέερσμαν, ο οποίος τα δύο προηγούμενα χρόνια έπαιζε στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Ο Πέερσμαν, όμως, φρόντισε να συστηθεί στο ελληνικό κοινό με τον καλύτερο τρόπο. Ειδικά η ντρίμπλα στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, αποδεικνύει το ταλέντο του.

Ο Πέερσμαν, πλέον είναι βασικότατο στέλεχος στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αργύρης Γιαννίκης τον έχει χρησιμοποιήσει σε όλα τα ματς. Και στα 13 του πρώτου γύρου που έδωσαν οι Ηπειρώτες και μάλιστα ο Πέερσμαν δεν έχει χάσει λεπτό. Έχει 13 90λεπτα.

Αν κοιτάξει, πάντως, κάποιος το βιογραφικό του, θα διαπιστώσει ότι  Πέερσμαν δεν έχει τυχαία τόσα παιχνίδια. Σε όλες του τις ομάδες είχε γεμάτες σεζόν. Τα λιγότερα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί σε μία περίοδο είναι 14. Σε ηλικία 20 ετών με την Αντβέρπ στη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου.

Ο Πέερσμαν δεν έπαιξε σε κάποιον μεγάλο σύλλογο. Αλλά πάντα στις ομάδες του ήταν σταθερή αξία. Και ο ΠΑΣ Γιάννινα δεδομένα βρήκε λαχείο. Ο Πέερσμαν να σημειώσουμε ότι έχει υπογράψει για δύο χρόνια στον σύλλογο της Ηπείρου.

Ο 29χρονος αριστερός μπακ έχει στις 13 συμμετοχές του τρεις ασίστ. Μία στη νίκη επί του Απόλλωνα εκτός έδρας με 1-2, μία στο 2-02 επί της Λαμίας στους Ζωσιμάδες και η τελευταία ήταν στο πρόσφατο 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ας δούμε και τους αριθμούς του στο παρελθόν. Πέρσι με την Χάποελ Τελ Αβίβ μέτρησε 36 ματς, 1 γκολ και 3 ασίστ. Τη σεζόν 2018-19 είχε 33 ματς και τρεις ασίστ. Στο Ισραήλ μετακόμισε τον Γενάρη του 2018 και μέχρι το τέλος της περιόδου έκανε 15 συμμετοχές.

Αποκτήθηκε από την ολλανδική Καμπουρ με την οποία είχε στη δεύτερη κατηγορία 18 ματς, δύο γκολ και μία ασίστ.

Με την ίδια ομάδα τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε σε 42 ματς (στη β’ Ολλανδίας) και είχε δύο ασίστ. Τη σεζόν 2015-16 στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας έκανε 32 συμμετοχές με τρεις ασίστ.

Πριν την Καμπούρ έπαιξε στην ολλανδική Ντόρντρεχτ. Τη σεζόν 2014-15 είχε 27 ματς στη β’ Ολλανδίας. Στην ίδια κατηγορία την περίοδο 2013-14 μέτρησε 40 ματς, ένα γκολ, δύο ασίστ. Τη σεζόν 2012-13 είχε 25 αγώνες και μία ασίστ.

 Την περίοδο 2011-12 ήταν στη βελγική Αντβέρπ. Εκεί έκανε 14 ματς με δύο ασίστ. Την προηγούμενη σεζόν (2010-11) με την ίδια ομάδα είχε 32 παιχνίδια και δύο ασίστ. Και την πρώτη του χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο, ήταν στην Μπέβερεν. Τη σεζόν 2009-10 στη β’ Βελγίου κατέγραψε 21 ματς και μία ασίστ.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα, λογικά θα κάνει ρεκόρ σε ασίστ σε μία σεζόν στην καριέρα του. Δεν έχει πετύχει γκολ, όμως, συμμετέχει στο επιθετικό παιχνίδι κι ενδεχομένως να μην αργήσει κι αυτό. Σε κάθε περίπτωση, οι Ηπειρώτες πέτυχαν διάνα με τον συγκεκριμένο παίκτη.



Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved