Σαρδινέρο: «Κάνω την καλύτερη χρονιά της καριέρας μου»

Σαρδινέρο: «Κάνω την καλύτερη χρονιά της καριέρας μου»

Ο Αντριάν Σαρδινέρο μίλησε για την παρουσία του στον ΟΦΗ και τους στόχους της ομάδας.

Πανευτυχής δηλώνει στον ΟΦΗ ο Αντριάν Σαρδινέρο, καθώς έχει προσαρμοστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ισπανός άσος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τη θέση του ως εξτρέμ και ως φορ και που προτιμά να αγωνίζεται, ενώ χαρακτήρισε φυσιολογικό το νωθρό ξεκίνημα των Κρητικών, λόγω των πολλών νέων προσώπων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαρδινέρο:

Για την παρουσία του στην Κρήτη: «Νιώθω όμορφα στο Ηράκλειο, είναι δύσκολη η κατάσταση λόγω του κορονοϊού αλλά είναι εδώ η οικογένεια μου. Νιώθω όμορφα που παίζω ποδόσφαιρο, είμαι πολύ καλά στο Ηράκλειο».

Για την απόφαση του να έρθει στον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόφαση μου να έρθω στον ΟΦΗ. Είμαι με ανθρώπους που ήμουν στην Κύπρο και τον Απόλλωνα. Νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου από την πρώτη μέρα. Γνώριζα από την Κύπρο τι σημαίνει Κρητική φιλοξενία και ποιος ήταν ο ΟΦΗ. Είμαι απόλυτα σίγουρος για την απόφαση που πήρα να έρθω στον ΟΦΗ. Η πόλη και οι άνθρωποι της είναι πολύ καλοί, παίζω και ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ και αισθάνομαι πολύ όμορφα. Αγαπάω πολύ τους ανθρώπους που συνάντησα εδώ και νιώθω όμορφα που βρίσκομαι στο club».

Για την εικόνα του μέσα στο γήπεδο: «Προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα χάρις στους συμπαίκτες μου και τον κόουτς. Ένιωθα πολύ ωραία από την αρχή, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, το ευχαριστιέμαι. Άλλαξα θέση, αγωνίζομαι πλέον ως επιθετικός και μου αρέσει που βρίσκομαι σε αυτήν τη θέση».

Για την αλλαγή θέσης του από εξτρέμ σε επιθετικό: «Είναι αλήθεια πως σχεδόν σε όλη την καριέρα μου έπαιζα ως εξτρέμ, όντως αποδίδω καλύτερα ως επιθετικός αλλά έχω προσαρμοστεί σε αυτήν την θέση, σκοράρω, βοηθάω την ομάδα και μου αρέσει που αγωνίζομαι σε αυτήν την θέση. Ξεκίνησα να έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, είναι καλό για εμένα να παίζω σε διαφορετικές θέσεις. Νιώθω αυτοπεποίθηση που παίζω στην θέση του επιθετικού αλλά θα παίζω όπου μου ζητήσει ο προπονητής».

Για το αν του ταιριάζει καλύτερα η θέση του επιθετικού: «Είναι αλήθεια πως με εξαίρεση τα δύο πρώτα παιχνίδια, αγωνίζομαι ως επιθετικός. Είναι ωραίο που παίζω ως επιθετικός, θα παίξω και ως εξτρέμ αλλά το πιο σημαντικό είναι να παίζω και θα το κάνω όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου».

Για το αν είναι από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του: «Είναι ίσως από τις καλύτερες μου χρονιές και αυτό το ξεκίνημα που κάνω. Όσο σκοράρω, αποκτώ ακόμα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Θέλω να συνεχίσω έτσι και να πετύχω και άλλα γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ».

Για το μέτριο ξεκίνημα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα: «Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, είμαστε μια νέα ομάδα με πολλά νέα παιδιά που ήρθαν στον ΟΦΗ. Η ομάδα χρειαζόταν χρόνο για να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες, υπήρξαν τραυματισμοί στο ξεκίνημα της χρονιάς, τώρα μαζευόμαστε ξανά σιγά – σιγά, είμαστε καλύτερα από την αρχή. Είναι η ώρα να αποδείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και ήταν λογικό το ξεκίνημα της χρονιάς. Είμαστε έτοιμοι να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να παίζουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο στην συνέχεια».

Για το αν μπορεί ο ΟΦΗ να επαναλάβει την περσινή σεζόν και να μπει στα play offs: «Σίγουρα είναι ένας στόχος αυτός όμως τώρα το πιο σημαντικό είναι να κοιτάζουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι που έρχεται. Τώρα κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και πως θα κερδίσουμε και να κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά».

Για τις δύο συνεχόμενες νίκες: «Εγώ και όλη η ομάδα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι σε Ατρόμητο, ΠΑΟ όμως δεν κερδίσαμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Οι νίκες που έρχονται σου δίνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να παίζουμε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια. Στο ποδόσφαιρο όμως υπάρχουν και κακές στιγμές».

Για την απουσία του κόσμου από το γήπεδο: «Θα θέλαμε να παίξουμε με τους φιλάθλους όμως δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση λόγω του κορονοϊού, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε και να γίνει διαφορετικά. Θα περιμένουμε να περάσει αυτή η κατάσταση για να τους δούμε ξανά στο γήπεδο».

Για το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του ΟΦΗ: «Όλοι οι παίκτες μου έχουν πει για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, θέλω να γυρίσουν γιατί θα μας δώσουν μεγάλη δύναμη. Όμως το μήνυμα μου προς εκείνους είναι ότι θα παλέψουμε συνέχεια, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να παίρνουμε τις νίκες και να βρεθεί ο ΟΦΗ ψηλά».

Για τον Απόλλωνα Λεμεσού: «Παρακολουθώ τα παιχνίδια του Απόλλωνα, είναι τώρα στην δεύτερη θέση. Μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν δύο με τρεις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα όμως πιστεύω ότι φέτος είναι η ευκαιρία του Απόλλωνα να κερδίσει τον τίτλο».



Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved