Καρλίτος: «Έχει σαφείς σκέψεις ο Μπόλονι»! (Photos)

Καρλίτος: «Έχει σαφείς σκέψεις ο Μπόλονι»! (Photos)

Ο Καρλίτος μίλησε για τις αλλαγές που έγιναν στον Παναθηναϊκό, παραδεχόμενος ουσιαστικά πως δεν είναι ακραίος και τονίζοντας πως οι παίκτες κοιτούν τη δική τους δουλειά!

Λίγες ώρες πριν το ματς με τον Βόλο όπου ο Λάζλο Μπόλονι θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Ρουμάνος τεχνικός προσπαθεί να κάνει γρήγορα τα απλά, για να συμμαζέψει την κατάσταση στην ομάδα. Αυτό είπε πάνω-κάτω κι ο Καρλίτος, ο οποίος στις δηλώσεις του στη Nova ξεκαθάρισε πως ο έμπειρος τεχνικός έχει σαφείς σκέψεις.

Από εκεί και πέρα δε σχολίασε τις αλλαγές που υπήρξαν με την απομάκρυνση Ρόκα-Πογιάτος, ξεκαθαρίζοντας πως οι παίκτες κάνουν και κοιτούν τη δική τους δουλειά. Πάντως, παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς πως δεν είναι ακραίος επιθετικός! Τέλος, επισήμανε πως η πίεση σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, είναι λογικό να υπάρχει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρλίτος:

«Είχα έρθει τον περασμένο Ιανουάριο, ήταν μια δική μου απόφαση αρχικά κι από εκεί και πέρα του Τσάβι Ρόκα και του τότε προπονητή του κ. Δώνη».

Για τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα: «Εμείς συνεχίζουμε να κοιτάμε τη δουλειά μας. Η δική μου δουλειά είναι να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο και να δουλεύω σκληρά».

Για τον Μπόλονι: «Είναι λίγες ημέρες, αλλά για μένα είναι σαφές πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με σαφείς σκέψεις. Πρόκειται για έμπειρο προπονητή και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή όταν έπαιζε. Βάζει τις σκέψεις του και προχωράμε για το στόχο».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Το να παίζεις στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, περιλαμβάνει τη λέξη πίεση, αρκεί να τη χρησιμοποιήσεις με το σωστό τρόπο. Αλλιώς δε θα έχει καλό αποτέλεσμα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είμαι αισιόδοξος, πιστεύω κάνουμε μια αλλαγή προς το καλύτερο. Όλοι κοιτάμε η αλλαγή αυτή να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το ματς με τον Βόλο: «Σε αυτό το Πρωτάθλημα κανείς δε θα σου χαρίσει τίποτα, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να βγούμε με σκοπό τη νίκη».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για τη νίκη: «Όταν υπάρχουν δύσκολες στιγμές επαγγελματικά και οικογενειακά, πρέπει να κοιτάς να δεις πως θα κάνεις σωστότερα τα πράγματα για να προχωρήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για το πώς αισθάνθηκε με το πρώτο του γκολ: «Ήμουν χαρούμενος μεν, αλλά δεν το σκέφτηκα, ήταν γκολ ισοφάρισης, ήθελα να πάρω γρήγορα την μπάλα να προχωρήσουμε. Θα υπάρξουν κι άλλες τέτοιες στιγμές».

Για το ποια είναι η φυσική του θέση: «Θεωρώ τον εαυτό μου κεντρικό επιθετικό. Στόχος μου να παίζω κοντά ή μέσα στην περιοχή. Πάντα παίκτης περιοχής».

Για το αν αισθάνεται καλά στα άκρα: «Στο τέλος όταν ουσιαστικά πρέπει να κάνεις δουλειά εκτός απ’ αυτή που έχεις συνηθίσει, αισθάνεσαι διαφορετικά. Όμως εγώ κοίταξα να εκτελέσω το καθήκον μου όπως μου έλεγαν χωρίς κανένα πρόβλημα».

Για το αν χωρά στην ίδια ενδεκάδα με τον Μακέντα: «Το είδαμε αυτό. Όταν υπάρχει καλή συνεννόηση είναι το καλύτερο για την ομάδα».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved