Οι 33 ποδοσφαιριστές για την προετοιμασία της ΑΕΚ – Γιατί έμεινε εκτός ο Σιμάνσκι

Οι 33 ποδοσφαιριστές για την προετοιμασία της ΑΕΚ – Γιατί έμεινε εκτός ο Σιμάνσκι

Μετά την προπόνηση της Τετάρητς (12/08) ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα αποσυρθούν σε ξενοδοχείο, με την απουσία του Νταμιάν Σιμάνσκι να ξεχωρίζει.

Το τρίτο σερί τεστ ανίχνευσης κορονοϊού έκαναν παίκτες και προπονητές της ΑΕΚ πριν από την προπόνηση της Τετάρτης στα Σπάτα, ενώ το πρωί ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εργομετρικών για τους «κιτρινόμαυρους». Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μάσιμο Καρέρα έκανε γνωστούς και τους 33 ποδοσφαιριστές που θα αποσυρθούν μαζί του σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Βραυρώνας και από εκεί θα πηγαίνουν στα Σπάτα για τις καθημερινές προπονήσεις, αρχής γενομένης από το απόγευμα της Πέμπτης (13/08, 18:30).

Ο Μιτάι δεν είναιι στην αποστολή, αφού έπρεπε να περάσει τη διαδικασία των τεστ για τον κορονοϊό, ωστόσο, θα ενσωματωθεί από την Πέμπτη καλώς εχόντων των πραγμάτων αφού πέρασε τους πρώτους ελέγχους και πρόλαβε να δώσει το «παρών» στην προπόνηση.

Το ζήτημα που προέκυψε στην ΑΕΚ, έχει να κάνει με τον Νταμιάν Σιμάνσκι που επίσης είναι εκτός αποστολής. Ο Πολωνός μέσος είναι στην πατρίδα του για να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό, αφού έχει μια ασβεστοποίηση στον αχίλλειο τένοντα από παλιά επέμβαση που είχε κάνει. Ενδέχεται, μάλιστα, στο σημείο να χρειαστεί καθαρισμός αν το εισηγηθεί ο γιατρός του στην Πολωνία, συνεπώς θα απουσιάσει για κάποιο διάστημα από την προετοιμασία της Ένωσης.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμεινε ο νεαρός Γιάννης Σαρδέλης που είναι στη διαδικασία της αποθεραπείας μετά το κάταγμα που υπέστη, ενώ στο 100% είναι πλέον ο Κώστας Γαλανόπουλος. Μετά την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του, όπως έδειξε και στην τελευταία μαγνητική. Βέβαια, ακόμα κάνει πρόγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος σε σχέση με τους υπόλοιπους και να επιστρέψει με ασφάλεια στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Αντίστοιχο πρόγραμμα ειδικής ενδυνάμωσης κάνει και ο Ιατρούδης, έτσι ώστε να φτάσει στο ίδιο σημείο με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του καθώς προέρχεται από αποχή. Σε διαδικασία αποκατάστασης είναι και ο Ντέλετιτς, που επέστρεψε με τενοντίτιδα από τον δανεισμό του στον Αστέρα Τρίπολης και θέλει να φτάσει στα επίπεδα της υπόλοιπης ομάδας.

Επιπλέον, ο νεαρός Γκίνης συνεχίζει με την πρώτη ομάδα κανονικά αλλά είναι πιθανόν να δοθεί δανεικός για να παίρνει παιχνίδια και το τιμ των τερματοφυλάκων θα συμπληρώνεται εναλλάξ από τα δυο παιδιά της Κ19 Θεοχάρη και Αγγελόπουλο που είναι πιθανό να γίνουν και αυτοί επαγγελματίες τις επόμενες μέρες από την ΑΕΚ.

Όσο για το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ μέχρι να διεξαχθεί αυτό με τον Ατρόμητο, ενδέχεται να είναι στα Σπάτα με την Κ19. Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, πως για λόγους ασφαλείας στο ξενοδοχείο θα αποσυρθεί πέρα από τους παίκτες και τους προπονητές, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα μετακινούνται όλοι μαζί με δυο πούλμαν και με εξοπλισμένο βαν, έτσι ώστε να περιορίσουν τις επαφές τους.

Τέλος, σχετικά με τα έργα που έχουν ξεκινήσει στα Σπάτα, την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί συνάντηση όσων συμμετέχουν έτσι ώστε να καταστρωθεί το τελικό πλάνο των εργασιών καθώς εγκρίθηκαν τα πάντα και η επέκταση του προπονητικού κέντρου προχωράει…

Δείτε τους παίκτες που επέλεξε στην αποστολή για την προετοιμασία ο Μάσιμο Καρέρα



Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved