Παναθηναϊκός: «Μοντέρνος, με Ακαδημία στη Βαρκελώνη» (photos)

Παναθηναϊκός: «Μοντέρνος, με Ακαδημία στη Βαρκελώνη» (photos)

Δύο γκολκίπερ που συνεργάστηκαν στην Ανόρθωση με τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού Πασκουάλ Τραβάλ, οι Γιώργος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Κατσιμήτρος, μιλούν για τον τρόπο δουλειάς του.

Ο Τσάβι Ρόκα στη διάρκεια της παρουσίασης του Ντάνι Πογιάτος, καλωσόρισε στην αίθουσα και τον νέο γυμναστή της ομάδας Μιγκέλ Γκομίλα Αντρέου.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον 37χρονο συμπατριώτη του γυμναστή, ενώ καλά λόγια συνοδεύουν και τον Πασκουάλ Ζοσέπ Τραβάλ, τον 35χρονο προπονητή τερματοφυλάκων και διάδοχο του Μαλιαρίτση. Ο Τραβάλ δούλεψε στην Ανόρθωση για μερικούς μόνο μήνες. Από τον Ιούλιο του 2016 έως και τον Οκτώβριο, όταν και αποχώρησε για τον Κατάρ, προκειμένου να συνεργαστεί με τον Λάουντρουπ στην Αλ Ραγιάν.

Το Onsports.gr επικοινώνησε με δύο τερματοφύλακες της Ανόρθωσης εκείνο το διάστημα. Τον 29χρονο Κύπριο Γιώργο Παπαδόπουλο που συνεχίζει στην Ανόρθωση και τον νυν γκολκίπερ του Εργοτέλη Δημήτρη Κατσιμήτρο.

«Με άλλαξε σε δύο εβδομάδες»

Ο Κατσιμήτρος, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στον Εργοτέλη, πρόλαβε πολύ μικρότερο διάστημα τον Τραβάλ. Συγκεκριμένα μας είπε: «Για μένα είναι πολύ καλός στη δουλειά του. Αποχώρησα από τον Ολυμπιακό, τον Αύγουστο, όταν τελείωνε η μεταγραφικής περίοδος. Σε δύο εβδομάδες με άλλαξε, με έφερε σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Πιστεύει στους παίκτες του και τους το δείχνει. Είναι απαιτητικός και μοντέρνος προπονητής. Έχει το ισπανικό στυλ, που θέλει να είναι καλοί οι γκολκίπερ με τη μπάλα στα πόδια και να βοηθούν στο χτίσιμο του παιχνιδιού. Επίσης, το λίγο διάστημα που τον πρόλαβα, διαπίστωσα ότι είναι ευχάριστος άνθρωπος. Έχει αρκετές ασκήσεις με εναλλαγές στις εξόδους, στις επεμβάσεις ψηλά και χαμηλά. Δίνει, ωστόσο, έμφαση και στα πόδια».

«Ποικιλία ασκήσεων, Ακαδημία στην Ισπανία»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, παράλληλα, ανέφερε για τον πρώην προπονητή του. «Είναι νέος κι έχει καλή επικοινωνία με τους παίκτες από τη στιγμή που είναι κοντά ηλικιακά. Είναι επαγγελματίας κι έχει ποικιλία ασκήσεων στο ρεπερτόριό του. Μοντέρνος προπονητής. Θέλει τον τερματοφύλακα καλό σε όλους τους τομείς και δουλεύει αρκετά με τα πόδια. Απ’ όσο γνωρίζω διαθέτει, με έναν ακόμα προπονητή, Ακαδημία τερματοφυλάκων στη Βαρκελώνη. Στην Ανόρθωση ήρθε το καλοκαίρι του 2016 με ένα ισπανικό τιμ, αλλά αποχώρησε, αν θυμάμαι τον Οκτώβριο, διότι δέχθηκε μία συμφέρουσα πρόταση από το Κατάρ. Λίγο αργότερα έφυγε, πάντως και το υπόλοιπο τιμ».



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved