Δώνης στο Onsports Live: «Ήθελε να μείνει με τα ίδια ο Ινσούα, τεράστιο λάθος με Αποστολάκη».

Δώνης στο Onsports Live: «Ήθελε να μείνει με τα ίδια ο Ινσούα, τεράστιο λάθος με Αποστολάκη».

Η κουβέντα για τους ποδοσφαιριστές… έβγαλε ειδήσεις απ’ τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος αποκάλυψε πως η πρόταση στον Αποστολάκη ήταν μόλις 30.000 ευρώ!

Ήθελε τον Φετφατζίδη; Έγινε αυτό που έπρεπε για να μείνει ο Βαγιαννίδης; Ο Ινσούα όντως είχε υπέρογκες απαιτήσεις; Ο Αποστολάκης είχε… κακή συμπεριφορά; Όλα αυτά τα ερωτήματα και όλες αυτές οι φήμες, απαντήθηκαν απ’ τον Γιώργο Δώνη στο Onsports Live.

Ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε πως ο Ινσούα του ζήτησε να μείνει με τα ίδια χρήματα που έπαιρνε, ενώ στον Αποστολάκη έγινε πρόταση μόλις 30.000 ευρώ το χρόνο! Αναλυτικά τι είπε για παίκτες του Παναθηναϊκού και όχι μόνο:

Για τον Φετφατζίδη: «Όταν ψάχναμε δύο εξτρέμ θέλαμε το ένα να πατάει περιοχή. Το άλλο ζήτησα να είναι καλό στο ένας εναντίον ενός. Υπάρχουν δύο παίκτες ο Τσιλιανίδης ο Φετφατζίδης και μου είπε ο Νίκος (Νταμπίζας) θα βρω καλύτερους. Τον είχε σε εκτίμηση και φοβόταν τις αντιδράσεις επειδή είχε παίξει στον Ολυμπιακό. Σκεφτείτε πήραμε τον Καμπετσή κι έλεγαν τα ίδια».

Για τον Εμμανουηλίδη: «Ο Δημήτρης έκανε 16 συμμετοχές την πρώτη σεζόν. Στον Πανιώνιο έκανε 22. Έπρεπε να πάει να μάθει το κανονικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να χτιστεί ένας παίκτης και στη νοοτροπία του. Να ακούει τον προπονητή να πειθαρχεί. Κι εγώ πήγα δανεικός. Εχει γκολ, αλλά ακόμα δεν έχει θέση. Τα σωματικά πρόσωπα δεν είναι για φορ. Έχει πρόβλημα στις κλειστές άμυνες και στο συνδυαστικό παιχνίδι.
Έπρεπε να εκπαιδευτεί στο κανονικό ποδόσφαιρο. Έπρεπε να εξελιχθεί, για να μπει με άλλη δυναμική. Να πειθαρχήσει και να ακούει τους προπονητές. Είναι σημαντικό ότι έχει το γκολ».

Για τον Βαγιαννίδη: «Έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει η ομάδα. Τίποτα αρνητικό για Νταμπίζα ή ιδιοκτήτη δεν έχω να πω πάνω σε αυτό το θέμα. Μπορεί να υπήρξε ένας χειρισμός να σκέφτηκε το μέλλον του. Στη προσπάθεια που έκαναν όλοι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους. Ο Βαγιαννίδης ήταν το ταλέντο με τη μεγαλύτερη προοπτική. Σοβαρός στη προπόνηση μετά τον Νοέμβριο βελτιωνόταν στο αμυντικό κομμάτι. Διαμορφώνεται το σώμα του, θέλει δουλειά».

Για τον Αποστολάκη: «Τεράστιο λάθος που αποχώρησε. Ο Παναθηναϊκός δεν εκτίμησε σωστά ούτε και το παιδί ούτε και τον πατέρα του. Ισότιμα να γίνονται όλες οι διαδικασίες και να συμπεριφερόμαστε κι στο παρελθόν με τον καλύτερο τρόπο. Για δεύτερο μπακ η πρόταση ήταν εξευτελιστική. Δεν του άφησαν κανέναν άλλον δρόμο από το να επιλέξει την φυγή. Ήταν άψογος στη συμπεριφορά του. 30.000 ευρώ, δεν είναι αυτή η πρόταση για δεύτερο μπακ στον Παναθηναϊκό».

Για τον Ινσούα: «Ο Ινσούα ζήτησε τα ίδια λεφτά με όσα έπαιρνε. Αυτό έγινε αμέσως μετά τον κορονοϊό και μου είπε να βοηθήσω και του είπα Εμάνουελ δεν ξέρω αν θα μείνω εγώ! Τα υπόλοιπα είναι κακοήθειες και στημένα. Στην αρχή είχε υπέρογκες απαιτήσεις και μετά τον κορονοϊό δεν τον κράτησε με τα ίδια χρήματα».

Για τον Γιόχανσον: «Είχε μεγάλο συμβόλαιο στη συνέχεια ήταν εξαιρετικός μετά τον Οκτώβριο τη μέρα που παίξαμε με την ΑΕΚ ήταν στο μπλοκάκι της εθνικής Σουηδίας. Αν δεν ήταν ο κορονοϊός θα ήταν στην επόμενη κλήση. Είχε μεγάλο συμβόλαιο για τα δεδομένα που υπήρχαν, με τα νέα δεδομένα είναι μικρό»

Για τον Καρλίτος: «Καλός παίκτης μέσα στο κουτί με καλά τελειώματα. Είναι οκτώ μήνες εκτός εξαιρετικό παιδί είχαμε την καλύτερη σχέση. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή. Στο συνδυαστικό παιχνίδι όχι τόσο καλός όσο ο Μακέντα. Ρωτήστε τον νέο προπονητή πως θα ταιριάξει με τον Μακέντα».



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved