Μαντσίνι: «Θα δίνω το 100% για τον Άρη»

Μαντσίνι: «Θα δίνω το 100% για τον Άρη»

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι νιώθει πως είναι σε θέση να βοηθήσει τον Άρη.

Κάτω από δύσκολες συνθήκες ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, λόγω της αποχώρησης των παικτών. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι, όμως, είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό μέχρι το τέλος των πλέι οφ, όπως δήλωσε στην κάμερα της Nova.

Ο Αργεντινός μέσος αναφέρθηκε και στις αποχωρήσεις των συμπαικτών του, τονίζοντας πως κρατάει τις δυνατές φιλίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαντσίνι:

Για το αν έχουν ξεπεράσει το ματς με την ΑΕΚ: «Δυστυχώς όσο σκληρό και αν ήταν εμείς πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Γιατί είναι και ο τρόπος με τον οποίο έρχεται ο αποκλεισμός καθώς πιστεύαμε ότι το κρατάμε στα χέρια μας, σχεδόν τίποτα δεν μας χώριζε από έναν τελικό. Δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε δεχτήκαμε ένα χτύπημα και μετά ήρθε και το ντέρμπι της πόλης. Η δουλειά όμως του ποδοσφαιριστή είναι να σηκώσει κεφάλι και να αντιμετωπίσει τη δύσκολη συνέχεια».

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι δύσκολη στιγμή, παγκόσμιο φαινόμενο η πανδημία έχει προκαλέσει αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε γιατί όπως είπα έχουμε δυνατά παιχνίδια και πρέπει να κοιτάξουμε πως να το αντιμετωπίσουμε. Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής του Άρη και όσο έχω συμβόλαιο με την ομάδα δεσμεύομαι να δίνω το 100% μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή φόρμα και είμαι έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα».

Για το τι θέλει να δείξει: «Μπορώ να πάρω πάρα πολλά αγωνιστικά λεπτά. Αυτό θεωρώ ότι χρειάζομαι. Όσο παίζω θα νιώθω ακόμη καλύτερος. Χρειάζομαι αγωνιστικό ρυθμό, χρειάζομαι αγωνιστικά λεπτά και αυτό είναι που θέλω να εκμεταλλευτώ. Ό,τι χρειαστεί ο προπονητής θα βοηθήσω και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό

Για το τι κρατάει από τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν: «Θέλω να μείνω με τις πολύ δυνατές φιλίες που χτίσαμε αυτή τη χρονιά. Περάσαμε πάρα πολλά πράγματα, ευχάριστα και δυσάρεστα, όλοι μαζί και με αυτό θέλω να μείνω. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κρύψω πως με στενοχωρεί το γεγονός ότι ενώ μένουν τόσα παιχνίδια δεν θα μπορέσουμε να τους τελειώσουμε όλοι μαζί. Όπως και να έχει, εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και θα μείνω με τις αναμνήσεις που είχαμε γενικότερα».



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved