Έμαν: «Κρίνονται πολλά περισσότερα απ’ τους βαθμούς»!

Έμαν: «Κρίνονται πολλά περισσότερα απ’ τους βαθμούς»!

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας του Άρη μίλησε για τις δύσκολες μέρες μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο αλλά και το τεράστιο κίνητρο που έχουν οι «κίτρινοι» κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως συμβαίνει σε κάθε ντέρμπι!

Το γεγονός πως τα ημιτελικά Κυπέλλου ήταν το τέλος του Άρη και του ΠΑΟΚ στο θεσμό, είναι λογικό να έχει «σημαδέψει» τις δύο ομάδες. Οι οποίες αναμετρώνται για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ. Με το μεγάλο ερωτηματικό να είναι πώς θα αντιδράσουν και πώς θα βρουν το κουράγιο να αγωνιστούν, έστω σε μια αναμέτρηση που είναι ντέρμπι.

Ο Φαμπιάν Έμαν μιλώντας στη nova, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παίκτες μετά τον αποκλεισμό απ’ την ΑΕΚ. Όμως παράλληλα, διαφώνησε με όσους βλέπουν έλλειψη κινήτρου στον Άρη, καθώς βαθμολογικά δεν… κυνηγούν κάτι οι «κίτρινοι». Όπως είπε ο Αυστριακός, τα ντέρμπι ανεξάρτητα απ’ την κατάσταση και το κίνητρο κάθε ομάδας, πάντα είναι ματς ξεχωριστής σημασίας για όλους σε όλο τον πλανήτη!

Αναλυτικά:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, κυρίως πνευματικά ώστε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ, γιατί και αυτοί έμειναν εκτός Κυπέλλου οπότε και αυτοί θέλουν μια απάντηση. Περιμένουμε μια αντίστοιχη απόδοση στο γήπεδο ώστε να δώσουμε απάντηση για τον αποκλεισμό».

Για το αν οι παίκτες έχουν ξεπεράσει τον αποκλεισμό: «Είναι μια δύσκολη ερώτηση. Είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το δούμε στο γήπεδο. Σίγουρα η επόμενη μέρα ήταν πάρα πολύ δύσκολη, διότι με τον τρόπο που ήρθε, ήταν εξαιρετικά πικρός για εμάς. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρούμε τον τρόπο για να βγάλουμε την αντίστοιχη αντίδραση και να δείξουμε πως καταφέραμε να ξεπεράσουμε αυτό που έγινε την Τετάρτη».

Για το βαθμολογικό κίνητρο που λείπει: «Δεν νομίζω ότι παίζει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο. Εμείς ξέρουμε ότι αυτό το παιχνίδι έχει μια ξεχωριστή σημασία. Είναι ένα ντέρμπι και κρίνονται πολλά περισσότερα από τρεις βαθμούς. Στόχος μας είναι να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι καλά και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα. Προερχόμαστε από δύο παιχνίδια χωρίς νίκες στα πλέι οφ. Θέλουμε μια νίκη που θα μας ξαναβάλει στο μονοπάτι των επιτυχιών».

Για το αν το γόητρο είναι μεγάλο κίνητρο: «Απολύτως. Έτσι είναι τα ντέρμπι σε όλο τον κόσμο. Και στην πατρίδα μου την Αυστρία, ξέρουμε ποια κατάσταση επικρατεί σε αυτά τα παιχνίδια. Όλοι, σε όλες τις χώρες θέλουν να κερδίζουν τα ντέρμπι. Οι βαθμοί είναι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει σε ένα ντέρμπι και γι' αυτό θέλουμε να κερδίσουμε».

Για το «κλειδί» του αγώνα: «Η υπέρβαση για τον καθένα ξεχωριστά. Αυτό είναι το “κλειδί”. Ο κάθε παίκτης να μπει στο γήπεδο και να πει ότι θα δώσει τα πάντα για να ξεπεράσει αυτό που έγινε. Αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες, γιατί και για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν μεγάλοι στόχοι για το υπόλοιπο της σεζόν. Πρέπει ο καθένας να κάνει την υπέρβαση του ατομικά και να δείξει κάτι ακόμα μέσα στο γήπεδο».



Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved