Νέα δεδομένα για Ολυμπιακό και Γκραντέλ

Νέα δεδομένα για Ολυμπιακό και Γκραντέλ

Ο υποβιβασμός της Τουλούζ ακυρώθηκε και αυτόματα αναθεωρούνται τα πλάνα για τους παίκτες που θα αποχωρούσαν από την ομάδα, ανάμεσά τους και ο στόχος του Ολυμπιακού, Γκραντέλ.

Ο Ολυμπιακός είχε βάλει στο στόχαστρό του τον Μαξ-Αλέν Γκραντέλ, με το όνομα του πολύπειρου εξτρέμ να παίζει δυνατά για τους «ερυθρόλευκους» το τελευταίο διάστημα. Θεωρούταν σίγουρο πως ο Γκραντέλ θα έμενε ελεύθερος από την Τουλούζ, παρά το γεγονός ότι ήταν αρχηγός της ομάδας και είχε έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο, λόγω του υποβιβασμού στη Ligue 2 της Γαλλίας. Ένας υποβιβασμός που ακυρώθηκε, αφού όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (09/06), το συμβούλιο επικρατείας της χώρας μπλόκαρε τον υποβιβασμό τόσο της ομάδας της Τουλούζης όσο και της Αμιάν.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση της Ligue 1 σε αυτό, καθώς δεν είναι 100% σίγουρο πως δεν θα γίνουν οι υποβιβασμοί, ωστόσο σίγουρα θα υπάρξουν νέα δεδομένα στην περίπτωση Γκραντέλ. Η συμφωνία που είχε κάνει ο 32χρονος, άλλωστε, προφορικά με την ομάδα ήταν να μείνει ελεύθερος αν αυτή πέσει στη δεύτερη κατηγορία. Από τη στιγμή που αυτό δεν είναι δεδομένο, δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος.

Συνεπώς τα δεδομένα άλλαξαν και για τον Ολυμπιακό, που είχε αρκετά ψηλά στη λίστα τον παίκτη αλλά θα χρειαστεί να τον περιμένει για ένα διάστημα ακόμα. Θα δείξουν υπομονή οι «ερυθρόλευκοι» σε αυτή την περίπτωση ή θα ενεργοποιήσουν κάποιον από όσους είναι στη λίστα; Θα φανεί το προσεχές διάστημα…



LIVE - Ο τελικός του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο
LIVE - Ο τελικός του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο
Ολυμπιακός: Νέος τραυματισμός για Έβανς και 20 ημέρες εκτός δράσης
Ολυμπιακός: Νέος τραυματισμός για Έβανς και 20 ημέρες εκτός δράσης
ΑΕΚ: Φιλικό αλά... EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
ΑΕΚ: Φιλικό αλά... EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)