Τσούμιτς: «Θα παλέψω να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό»

Τσούμιτς: «Θα παλέψω να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό»

Να διεκδικήσει μια θέση στα πλάνα του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν θέλει ο Νίκολα Τσούμιτς.

Έτοιμος να αγωνιστεί και παλέψει να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό είναι ο Νίκολα Τσούμιτς. Ο 21 ετών εξτρέμ ανήκει στους «ερυθρόλευκους» και αγωνίζεται δανεικός στη Ραντνίσκι, αλλά θέλει να κάνει ντεμπούτο στους Πειραιώτες. Μιλώντας στο «Φως των Σπορ», ο Τσούμιτς εμφανίστηκε ενημερωμένος για τον Ολυμπιακό και τόνισε πως θέλει να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα.

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Τσούμιτς:

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Είμαι ένας καθαρόαιμος εξτρέμ, παίζω και αριστερά και δεξιά. Επίσης προσπάθησα σε κάποια ματς να παίξω σε ρόλο κεντρικού. Στις χαμηλότερες κατηγορίες, όταν ήμουν πιο μικρός, είχα παίξει πίσω από τον επιθετικό και νομίζω τα πήγα μια χαρά. Τα κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η τεχνική και η ταχύτητα. Επίσης μου λένε ότι έχω καλά τελειώματα και αυτό το έδειξε από τον χειμώνα, με τα 6 γκολ που πέτυχα».

Για το αν αληθεύει πως βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με τον Ραντζέλοβιτς: «Ναι, είναι αλήθεια. Μιλάω με τον Λάζαρ κάθε μέρα. Ξοδέψαμε πολύ χρόνο από την καριέρα μας στη Ραντνίσκι, ήμασταν μαζί στο Νας. Είναι από τους καλύτερους φίλους μου. Συνεχώς μου μιλάει για τον Ολυμπιακό, με ενημερώνει για τον κόσμο της ομάδας, την πόλη. Οι εντυπώσεις του είναι εξαιρετικές. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο, ανυπομονώ να πάω στην Αθήνα. Επίσης είμαι σε επαφή και με τον συμπαίκτη μου στην Ελπίδων, τον Μάρκοβιτς. Είμαι και με αυτόν πολύ καλός φίλος και τώρα πήγε δανεικός στη Λάρισα».

Για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό: «Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να κάνω το ντεμπούτο μου με τον Ολυμπιακό! Ωστόσο θα πρέπει να παλέψω για να καθιερωθώ. Φυσικά, αυτό που θέλω είναι να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί το συντομότερο δυνατόν. Θα κοιτάξω κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας να αποδείξω στον προπονητή μου ποιος είμαι και να καταφέρω να έχω ανταγωνιστικό ρόλο για να κερδίσω μία θέση στην ομάδα. Είμαι ενήμερος σε πόσο μεγάλο κλαμπ πάω. Σε ένα κλαμπ που έχει πετύχει απίστευτα αποτελέσματα τη φετινή σεζόν. Ξέρω λοιπόν ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά θα έρθω να παλέψω και να καθιερωθώ».

Για τον Νίκολιτς που επίσης έχει κλείσει ο Ολυμπιακός για το καλοκαίρι: «Είναι ένας νεαρός και πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Προδιαγράφεται μία μεγάλη καριέρα μπροστά του. Ελπίζω ότι σύντομα θα βρεθεί στην ομάδα (σ.σ. του Ολυμπιακού). Είμαστε συνεχώς σε επαφή, μιλάει ο ένας για όσα συμβαίνουν στον άλλο. Έχουμε συχνή επαφή. Τώρα παίζει στη Μλάντοστ».

Για το πώς βιώνει τη χρονιά στη Ραντνίσκι: «Είμαι πολύ χαρούμενος για όσα έχω καταφέρει. Ειλικρινά θα μπορούσα να πετύχω κι άλλα γκολ. Λυπάμαι όμως γιατί ήρθε ξαφνικά στη ζωή μας ο κορονοϊός. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Τώρα όμως το πιο σημαντικό πράγμα για όλους εδώ στη Σερβία αλλά και σε όλο τον κόσμο είναι η υγεία. Ελπίζουμε να τελειώσει αυτό που συμβαίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να προχωρήσουμε μπροστά και να μην έχουμε άλλα θέματα. Υπάρχει χρόνος για το ποδόσφαιρο και για οτιδήποτε άλλο».



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved