AEK: Isokinetic και Aspetar στο τρίτο ιατρικό συνέδριο

AEK: Isokinetic και Aspetar στο τρίτο ιατρικό συνέδριο

Εκπρόσωποι κορυφαίων κέντρων αποκατάστασης της Ευρώπης θα μιλήσουν στο συνέδριο.

Την προετοιμασία του 3ου Ιατρικού Συνεδρίου της συνεχίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ, το οποίο έχει θέμα τις τενοντοπάθειες. Ήδη υπάρχει τεράστια κίνηση στις εγγραφές αλλά και ενδιαφέρον μεγάλων ιατρικών και φαρμακευτικών εταιριών για συμμετοχή. Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι πάντως εκπρόσωποι δύο εκ των κορυφαίων κέντρων αποκατάστασης της Ευρώπης, το Isokinetic Group of Bologna και το Aspetar.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εκπρόσωποι δύο εκ των κορυφαίων κέντρων αποκατάστασης της Ευρώπης, το Isokinetic Group of Bologna και το Aspetar, πιστοποιημένων ως FIFA MEDICAL CENTERS OF EXCELLENCE, θα εκπροσωπηθούν, αλλά και θα αποτελέσουν ομιλητές στην τρίτη διεθνή διημερίδα αθλητικών κακώσεων που διοργανώνει η ΑΕΚ ΠΑΕ.

Ο φυσικοθεραπευτής, Dr. Ermanno Speranza από το Isokinetic Group of Bologna θα αναλύσει τον τρόπο πρόληψης των τενοντοπαθειών στο Green Room, έναν ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο του Isokinetic για πρόληψη και αποκατάσταση.

Από το Aspetar θα παρευρεθούν δύο εκπρόσωποι, ο φυσικοθεραπευτής Βασίλης Κορακάκης με αξιόλογο ερευνητικό έργο, ο οποίος θα αναπτύξει την παθολογία της τενοντίτιδας και ο φυσικοθεραπευτής, Andreas Serner, ο οποίος θα αναλύσει τον τρόπο αποκατάστασης, που εφαρμόζεται στο Aspetar για την τενοντοπάθεια στους προσαγωγούς.

Το τρίτο ιατρικό συνέδριο της ΠΑΕ ΑΕΚ θα διεξαχθεί το διήμερο 30 και 31 Μαΐου 2020 με θέμα τις τενοντοπάθειες στο προπονητικό κέντρο των Σπατών, εκεί που καθημερινά χτυπά η καρδιά της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Eξειδικευμένοι ομιλητές με πλούσιο ερευνητικό έργο, αλλά και μέλη ιατρικών επιτελείων από κορυφαία ποδοσφαιρικά club της Ευρώπης θα αναλύσουν διεξοδικά την διάγνωση, θεραπεία, αποκατάσταση και πρόληψη των τενοντοπαθειών, που συνιστούν ένα σύνθετο ιατρικό πρόβλημα.

Το συνέδριο διοργανώνεται και εφέτος υπό την αιγίδα της εταιρείας AFEA Travel and Congress Services (τηλ. 2103668853, congress@afea.gr) όπου και μπορείτε να απευθύνεστε για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής και την εγγραφή σας.

Για τις εγγραφές σας πατήστε εδώ!

Υπενθυμίζουμε ότι για τις ανάγκες του συνεδρίου και όχι μόνο λειτουργεί στο Facebook η σελίδα AEK FC MED Evolution που απευθύνεται σε όλα τα μέλη της επιστημονικής κοινότητας με εξειδίκευση στην Αθλητιατρική και με στόχο να ενημερώνονται τόσο για τα τελευταία νέα του Συνεδρίου και την αναλυτική προετοιμασία για τη διεξαγωγή του, όσο και για γενικότερα ζητήματα Αθλητιατρικής.

Η σελίδα AEK FC MED Evolution δεν θα αφορά μόνο το τρίτο ιατρικό συνέδριο της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά φιλοδοξία μας είναι να αποτελέσει μία ενεργή κοινότητα, η οποία θα παρέχει πληροφορίες για την Αθλητιατρική και θα φιλοξενεί τις απόψεις κορυφαίων εκπροσώπων της επιστημονικής κοινότητας.

Εχει ήδη αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το τρίτο ιατρικό συνέδριο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Κάνετε like στη σελίδα του συνεδρίου και μείνετε συντονισμένοι για όλες τις λεπτομέρειες, όπως το πρόγραμμα, αλλά και οι σημαντικές συμμετοχές που θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα».



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved