ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Βόλο

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Βόλο

Τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με τον Βόλο ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ

Στο γήπεδο της Ριζούπολης «Γεώργιος Καμάρας» θα διεξαχθεί ο αγώνας της ομάδας μας με την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 19:30, λόγω των εργασιών για τη συντήρηση του χλοοτάπητα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Όπως γίνεται αντιληπτό λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του γηπέδου της Ριζούπολης και της εξασφαλισμένης θέσης για τους κατόχους διαρκείας, οι θέσεις στις οποίες θα εκδοθούν εισιτήρια θα είναι λιγοστές και οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν ως εξής:

Από την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ. θα τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο και οι πωλήσεις μέσω των καταστημάτων PUBLIC. Οι αγορές μέσω του Ιντερνετ και των καταστημάτων Public θα αφορούν τις θύρες 1Α, 1Β, και 2Β. Αύριο θα υπάρξει νεότερη ειδοποίηση για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω του σάιτ της ομάδας μας, aekfc.gr.

Από την Παρασκευή 18/10 θα ανοίξει το εκδοτήριο στο σταθμό «Ειρήνης» (10:00 – 17:00) και η πώληση θα αφορά τις θύρες 1Α, 1Β, 2Β, 6 και τα επίσημα.

Το εκδοτήριο στο σταθμό «Ειρήνης», αν δεν εξαντληθούν τα εισιτήρια, θα λειτουργήσει και το Σάββατο 19/10 (10:00 – 17:00) και την ημέρα του αγώνα (10:00 – 18:30). Σε περίπτωση εξάντλησης των εισιτηρίων θα βγει άμεσα ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Στο γήπεδο της Ριζούπολης δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο καμία μέρα, ούτε την Κυριακή!

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑ ΘΥΡΑ
Θύρα 6: 10 €
Θύρες 1Α, 1Β και 2B: 15 €
Θύρα Επισήμων: 50 €

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής, η οποία μπορεί να αγοραστεί, είτε από το Iντερνετ από το σάιτ της Ερασιτεχνικής (www.aek.gr), είτε από τα καταστήματα PUBLIC, είτε από το τηλεφωνικό κέντρο της Ticketmaster Hellas, είτε από τα εκδοτήριά μας κατά την αγορά των εισιτηρίων. Το κόστος της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ είναι 10 ευρώ.

Ως προς την αντιστοιχία των καρτών διαρκείας, θα ισχύσουν τα εξής:

• Στη θύρα VIP θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των θυρών VIP (Ρ1, Ρ2) και MEMBERS του ΟΑΚΑ.
• Στις θύρες 2Α και 2Β θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 9 και 29 του ΟΑΚΑ.
• Στις θύρες 4 και 5 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 1, 15 και 35 του ΟΑΚΑ.
• Στις θύρες 6 και 7 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 3 και 33 του ΟΑΚΑ.
• Στις θύρες 8, 9 και 10 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 7, 11 και 13 του ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με τις οδηγίες από την Αστυνομία, κανένας φίλαθλος δεν θα μπορεί να προσεγγίσει το γήπεδο, χωρίς να επιδεικνύει το εισιτήριο του αγώνα ή την κάρτα διαρκείας του.
Δικαίωμα στάθμευσης στο parking του γηπέδου (έναντι θύρας VIP) θα έχουν μόνο όσοι φίλαθλοι διαθέτουν εισιτήριο διαρκείας EXECUTIVE MEMBERS (στα δερμάτινα καθίσματα του ΟΑΚΑ).

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας μας για την έγκαιρη προσέλευσή τους την Κυριακή στο γήπεδο της Ριζούπολης, προκειμένου να μην δημιουργηθούν καθυστερήσεις, κατά την είσοδό τους, στις θύρες του γηπέδου. Παρακαλούνται επίσης να προτιμήσουν κατά το δυνατόν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λόγω των περιορισμένων θέσεων στάθμευσης, αφού λόγω των μέτρων της Αστυνομίας δεν θα είναι δυνατή η προσέγγιση του γηπέδου με ιδιωτικά μέσα.

 



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved