Περιφέρεια Αττικής: «Υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ, χωρίς αστερίσκους»

Περιφέρεια Αττικής: «Υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ, χωρίς αστερίσκους»

Μετά την επιστολή της ΑΕΚ προς τον Γιώργο Πατούλη, ήρθε επίσημη ανακοίνωση στήριξης της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια από την Περιφέρεια Αττικής.

Δημοσιεύματα ήθελαν το Ελεγκτικό Συνέδριο να «μπλοκάρει» το έργο της υπογειοποιήσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο, όπως λένε οι πληροφορίες το θέμα ήταν εντελώς τυπικό και είχε να κάνει με γραφειοκρατικά ζητήματα. Επί της ουσίας έπρεπε να μπει ένα ακόμα χαρτί στον φάκελο της ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ενώ παράλληλα η ΑΕΚ έστειλε επιστολή στην Περιφέρεια Αττικής, με την οποία ανέφερε πως θα πρέπει να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες με γρήγορες διαδικασίες για να τελειώσει το έργο.

Από το 2013 που ξεκίνησε να υλοποιείται το… όνειρο της «Αγιά Σοφιάς» για την ΑΕΚ, άλλωστε, κάθε καθυστέρηση που παρατηρήθηκε είχε και αιτία. Το ζητούμενο σε αυτή την περίπτωση είναι να υπάρξει βούληση για να προχωρήσουν όλα σύμφωνα με νόμιμες διαδικασίες και με όλε στις αποφάσεις που έχουν εκδοθεί και είναι υπέρ του συνολικού έργου. Μεταξύ άλλων στην επιστολή της ΑΕΚ προς τον Γιώργο Πατούλη αναφέρεται «έχουμε υπομείνει πολλά, οι καθυστερήσεις ήταν πολλές και είναι κρίμα να υπάρξουν κι άλλες τώρα που το έργο φτάνει στο τέλος του».

Η απάντηση από την Περιφέρεια Αττικής, δεν άργησε να έρθει και ήταν θετική για τους «κιτρινόμαυρους». Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε επίσημη ανακοίνωση, η Περιφέρεια στηρίζει ανεπιφύλακτα και χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ανακοίνωση:

«Γ. Πατούλης: Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια  

Η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στηρίζει ανεπιφύλακτα, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Στον ένα μήνα θητείας της νέας περιφερειακής αρχής, έγιναν περισσότερα βήματα μπροστά, στην υλοποίηση των έργων που έχει αναλάβει η Περιφέρεια,από όσα είχαν γίνει τον προηγούμενο χρόνο.

Την επόμενη βδομάδα έχει προγραμματιστεί στο γραφείο μου συνάντηση μου με τη Διοίκηση και  τους  τεχνικούς συμβούλους της   ΑΕΚ, με τη συμμετοχή των αρμοδίων τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, όπου θα τεθεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων που έχει αναλάβει να χρηματοδοτήσει και να εκτελέσει η Περιφέρεια Αττικής, με βάση την ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την εκτέλεση των δημοσίων έργων».



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved