ΠΑΟΚ-Άρης: Με Ελ Καντουρί στο ντέρμπι

ΠΑΟΚ-Άρης: Με Ελ Καντουρί στο ντέρμπι

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Άρη.

Έτοιμος να συνεχίσει το αήττητο σερί του και να πάρει τη νίκη απέναντι στον Άρη είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι (22/9, 18:30).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται από μια νίκη ψυχολογίας και χαρακτήρα κόντρα στον Ατρόμητο και θέλει να… επενδύσει πάνω της προκειμένου να συνεχίσει δίχως απώλειες βαθμών στην προσπάθειά του να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή της Super League.

Ο Άμπελ Φερέιρα, πέρα από τους μακροχρόνια απόντες Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια, δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα τραυματισμού, αφού κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί είναι κανονικά στη διάθεσή του. Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Εσίτι, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι και Άκπομ.



Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με την Κηφισιά
Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με την Κηφισιά
«Δίνει 10 εκατ. ευρώ για Μανδά ο Παναθηναϊκός»
«Δίνει 10 εκατ. ευρώ για Μανδά ο Παναθηναϊκός»
Ένας για όλους και όλοι για την W.I.N. Hellas
Ένας για όλους και όλοι για την W.I.N. Hellas
Πολωνικά ΜΜΕ: «Παναθηναϊκός για Σέχου»
Πολωνικά ΜΜΕ: «Παναθηναϊκός για Σέχου»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved