Super League: Οι νέοι πίνακες διαιτητών

Super League: Οι νέοι πίνακες διαιτητών

Πέντε νέα πρόσωπα συμπεριέλαβε η ΚΕΔ, ποιοι κόπηκαν από τη Super League.

Οι νέοι πίνακες διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών διαιτησίας για τη σεζόν 2019-20 ανακοινώθηκαν σήμερα από την ΕΠΟ. Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα ενημέρωσε για τους πίνακες, με τον Πορτογάλο να επαναφέρει στην πρώτη κατηγορία τρεις περσινούς κομμένους, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκαν δυο νέα πρόσωπα.

Οι Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας) και Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου) επανέρχονται στην πρώτη κατηγορία, ενώ τα νέα πρόσωπα είναι οι Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανιών) και Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας).

Εκτός πινάκων έμειναν δύο διαιτητές που σφύριξαν πέρσι στη Super League και πρόκειται για τον Λάμπρου και τον Γρατσάνη. Στους πίνακες των βοηθών, νέα πρόσωπα αποτελούν οι Ζήρδας, Μαυρούδης, Στεφανής, Τζιουβάρας, Αϊναλής και Καλύβας.

Στην ενημέρωση του Περέιρα προς τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΟ, αναφέρεται πως η τελική κατάρτιση των πινάκων έγινε αποκλειστικά από τα τρία αλλοδαπά μέλη της ΚΕΔ και τα κριτήρια επιλογής, ανόδου, υποβιβασμού και αποκλεισμού για τους διαιτητές και βοηθούς όλων των κατηγοριών ήταν τα εξής: α) Βαθμολογία της περιόδου 2018/19, β) Επίδοση στα τεστ φυσικής κατάστασης της περιόδου 2018/19, γ) Επίδοση στις γραπτές εξετάσεις της περιόδου 2018/19, δ) Αγώνες που διεύθυναν στην περίοδο 2018/19, ε) Τεχνικές επιδόσεις και συμπεριφορά, στ) Ηλικία και προοπτική ανέλιξης στην κορυφή και, ζ) Ακεραιότητα προσωπικότητας και προφίλ διαιτητή.

Τέλος, εξαιτίας της νέας ανταγωνιστικής μορφής της Super League 1 καθώς και της εφαρμογής του συστήματος VAR στη SL1 και στο Κύπελλο Ελλάδος και λόγω της εισαγωγής της SL2 ως νέας διοργάνωσης, αποφασίστηκε να αυξηθεί ο αριθμός των διαιτητών της 1ης κατηγορίας σε 26 (από 21 διαφορετικές ΕΠΣ).

Δείτε τους πίνακες:



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved