ΑΕΚ: Καταγγέλλει τον Περέιρα για τον χαμένο τελικό
5 SHARES

ΑΕΚ: Καταγγέλλει τον Περέιρα για τον χαμένο τελικό

Το φυσάει και δεν κρυώνει η ΑΕΚ για έναν ακόμα χαμένο τελικό Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ.

Με τον Μέλο Περέιρα τα έχει η ΑΕΚ με αφορμή τις αλλαγές στη διαιτητική ομάδα πριν τη σέντρα του τελικού, που εντέλει χάθηκε (ξανά) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής απάντησε στην επιστολή της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ επιβεβαιώνοντας την τριγωνική αλλαγή που έκανε χωρίς να ενημερώσει τις ομάδες, ωστόσο, δεν κάλυψε την Ένωση με τις απαντήσεις του.

Η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε καταγγελία του Μέλο Περέιρα, πιθανότατα, στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως θα ανανεωθεί ο ρόλος του στην ΚΕΔ για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Περέιρα έδωσε την δική του εκδοχή για όσα έγιναν στον τελικό.

Αυτά είναι τα 5 σημεία στα οποία στέκονται οι «κιτρινόμαυροι»:

1) Επιβεβαιώνει όλα όσα γράφτηκαν και τις αλλαγές που έγιναν εν κρυπτώ στη διαιτητική ομάδα του τελικού λόγω της αδιαθεσίας που αισθάνθηκε το μεσημέρι ο ορισθείς πρώτος βοηθός του τελικού.

2) Δεν απαντά γιατί δεν αποφασίστηκε το προφανές και το απόλυτα νόμιμο -βάσει των κανονισμών και του ΚΑΠ, αλλά και της UEFA- να γίνει η αντικατάσταση του άρρωστου πρώτου βοηθού από τον τέταρτο

3) Αναφέρει απλώς ότι αποφασίστηκε να αντικατασταθεί ο πρώτος βοηθός από τον Var Assistant Referee και ότι στο VAR πήγε ο τέταρτος γιατί ο πρώτος βοηθός δεν ήταν αδειοδοτημένος για το VAR!

4) Δεν κάνει την παραμικρή αναφορά σε κάποιον κανονισμό για να δικαιολογήσει τις αποφάσεις που πήραν προκειμένου να κάνουν τη συγκεκριμένη καραμπόλα στη σύνθεση της διαιτητικής εξάδας, αλλά αόριστα μιλάει για τα… διεθνή στάνταρντ
5) Δεν απαντά γιατί δεν ενημέρωσε τις ομάδες για αυτές τις αλλαγές στη διαιτητική σύνθεση, δεν απαντά ποιον ενημέρωσε, πλην του ότι όλα έγιναν με τη συμφωνία του παρατηρητή διαιτησίας…

Η ΑΕΚ σύμφωνα με όσα διαρρέει έχει ήδη ενημερώσει την ΕΠΟ για την πλήρη απογοήτευσή της για την «απάντηση» του Μέλο Περέιρα και για τη γενικότερη στάση του και «για το γεγονός ότι περίμενε κάτι πολύ πιο σαφές σε άμεση συσχέτιση με τους διεθνείς κανονισμούς για όλα όσα έγιναν στον τελικό. Ενημέρωσέ επίσης ότι η απάντησή του στη χθεσινή μας επιστολή δεν μας αφήνει καμία άλλη επιλογή πλην του να προχωρήσουμε σε επίσημη καταγγελία εναντίον του».

 

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

ΠΑΟΚ: Νέο συμβόλαιο σε Πέλκα!
ΠΑΟΚ: Νέο συμβόλαιο σε Πέλκα!
Άρης: Το μήνυμα για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου
Άρης: Το μήνυμα για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου
Mama: Η διασκευή φίλων του ΠΑΟΚ που έχει γίνει viral! (video)
Mama: Η διασκευή φίλων του ΠΑΟΚ που έχει γίνει viral! (video)
Θλίψη στον κόσμο του Χάντμπολ
Θλίψη στον κόσμο του Χάντμπολ