Θεοδωρίδης: «Δεξίωση για τις αδικίες εις βάρος του Ολυμπιακού»!

Θεοδωρίδης: «Δεξίωση για τις αδικίες εις βάρος του Ολυμπιακού»!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης εξαπέλυσε «βόμβες» μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού στην Λάρισα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τελείωσε το δύσμοιρο φετινό πρωτάθλημα Είδαμε τα δύο χειρότερα, τα πιο βρώμικα πρωταθλήματα τα τελευταία 2 χρόνια. Δεν ξέρω ποιοι συνέβαλαν για αυτά, να ψάξουν να τους βρούνε. Έκαναν τα αδύνατα δυνατά για το πώς θα εξοντώσουν τον Ολυμπιακό από την εποχή Κοντονή. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα που εκπροσωπεί την Ελλάδα και την κάνει υπερήφανη στο εξωτερικό. Ο πρόεδρος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να είναι η ομάδα παντοδύναμη, δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει αυτό.

Βλέπετε ότι όλοι βάλουν εναντίον του προέδρου. Ο Ολυμπιακός έχει 5 εκατ. φιλάθλους και όλοι είδαν τι συνέβη τον τελευταίο καιρό, τι μπάλα έπαιξε. Σας έχω πει ότι δεν γίνεται να αλλάξεις 20 ποδοσφαιριστές και προπονητή και να παίξεις αμέσως καλή μπάλα. Φέτος μας έχουν φάει άνω των 10 βαθμών, αυτά μπορώ να τα αποδείξω. Έχουμε κρατήσει βίντεο από αγώνες όλων των ομάδων. Λέω την αλήθεια και όποιος θέλει μπορούμε να κάνουμε μια δεξίωση στον Ολυμπιακό και να προβάλουμε όλες τις αδικίες που έγιναν πέρσι και φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι ντροπή όλα αυτά. Να παραιτηθούν και να φύγουν, με τα καραγκιοζιλίκια του Περέιρα και τις επιτροπές διαιτησίας. Αμφιβάλλω αν θα καταφέρουν να χρησιμοποιήσουν και το VAR.

Εμείς έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, θα δώσουμε κάποιους, θα πάρουμε άλλους αλλά ο Ολυμπιακός θα είναι παντοδύναμος. Υπάρχει καλός κορμός, νέα παιδιά, ξέρει ο πρόεδρος τι θα κάνει, έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Το βασικότερο φέτος για εμάς είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι, φίλαθλοι και ομάδα και πρέπει να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα μπει ο Ολυμπιακός στους ομίλους και άλλοι πάλι θα μείνουν έξω. Είδαμε φέτος πόσοι διαιτητές σφύριζαν και θα έπρεπε να τους πάρουν τη σφυρίχτρα. Τους άφησαν όμως να σφυρίζουν ανώδυνα.

Φέτος ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει τα πάντα. Έπαιξε την καλύτερη μπάλα, ειδικά μετά την Τούμπα όπου έγιναν σημεία και τέρατα, όπως και στον τελικό του Βόλου. Τα ίδια ετοιμάζονται να κάνουν και στον τελικό που έρχεται. Σας βαρέθηκαν όλοι, είστε ανίκανοι, παραιτηθείτε όλοι και φύγετε. Αυτά τα λέω για να μάθουν οι φίλαθλοι την αλήθεια. Ο Ολυμπιακός είναι άψογος, να το ξέρουν όλοι, ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο που δεν πήραμε το πρωτάθλημα και παίρνουμε την ευθύνη και προσωπικά εγώ. Βλέπετε ότι δύο ομάδες πέρσι και φέτος έπαιζαν φιλικά ενώ σε εμάς βλέπετε τι γίνεται. Αλλά ας τολμήσει κανείς άλλος φέτος να πειράξει τον Ολυμπιακό».



ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved